miercuri, 19 iulie 2017

Secretul vanzatorilor de masini second hand de succes


La primul Summit Audi desfasurat pe 11 iulie 2017 in Spania, la Barcelona, s-a lansat, precum fanii acestei marci auto stiu deja, autoturismul Audi A8, caracterizat printr-un sistem electric special, mild-hybrid de 48 V, ideal pentru condusul autonom.

O sa tot citim in saptamanile ce vor urma pe blogurile de profil parerile avizate ale specialistilor auto despre aceasta noua masina cu adevarat senzationala prin dotarile pe care le are, dar pentru oamenii de rand parca tot modelele mai vechi sunt mai sigure si, desigur, mai accesibile.

Romanii nu se dau inapoi nici de la a-si achizitiona masini la mana a doua de la dealeri axati pe aducerea in tara de asemenea autovehicule Audi.

Probabil ca de aceea, in ultima vreme, multi intreprinzatori autohtoni au inceput ca sa se intereseze si chiar sa participe efectiv la diverse licitatii auto online straine, de unde isi pot achizitiona la un pret foarte bun masini rulate.

CarsOnTheWeb este o platforma belgiana specializata in organizarea de asemenea vanzari pe net pe baza de licitatie publica. Masini de diferite marci si capacitati se pot procura de catre cei interesati de aici.

Orice om de afaceri romani care desfasoara comert cu masini second hand poate ca sa isi faca un cont gratuit pe site-ul amintit si sa inceapa sa caute printre cele peste 2000 de oferte auto existente zilnic acolo, inclusiv masini Audi pentru care sa liciteze, incercand ca sa le cumpere la un pret bun, pentru a le vinde mai apoi, dupa ce vor ajunge in Romania, celor interesati, asa incat sa obtina un profit cat mai mare.

Regulile dupa care se fac licitatii online pe CarsOnTheWeb sunt foarte clare, iar faptul ca exista o versiune a acestui site inclusiv in limba romana nu poate decat sa vina in sprijinul antreprenorilor din domeniul auto.

Mai mult decat atat, daca totusi ghidurile scrise nu li se par suficiente, exista si posibilitatea de a lua legatura telefonic cu un consultant care poate raspunde in limba romana la toate neclaritatile.

Rapoartele de expertiza tehnica efectuate de specialistii cu care colaboreaza compania belgiana de licitatii auto online CarsOnTheWeb sunt ample si fidele realitatii, de aceea nu exista motive de temere ca aceia ce vor castiga diferitele licitatii la care vor participa s-ar putea trezi cu cine stie ce rabla de masina, buna cel mult de dat la fier vechi.
loading...

0 comentarii: