miercuri, 30 august 2017

Lucruri noi despre alegerea inelelor de logodna


Toate diamantele arata la fel la inceput. Asa credeti. Dar nu e deloc asa. Cand vedeti in fata ochilor primul diamant, probabil ca veti avea o revelatie. Este stralucitor de ia ochii si arata perfect. In acel moment, s-ar putea sa fiti tentat sa va scoateti portofelulfara sa stati nici o secunda pe ganduri. Nu faceti asta. Diamantele nu sunt toate la fel, iar primul pret pe care il vedeti nu inseamna ca va fi intotdeauna si cel mai bun pret. Tatonati terenul inainte sa faceti cumparatura pretioasa, puneti o multime de intrebari, faceti-va timpul.

Aflarea unor lucruri despre diamante este ca si cum ati studia pentru un examen

Daca ati cumparat vreodata o masina si ati crezut ca este o treaba stresanta, multiplicati-o cu zece. Cumpararea de inele de logodna este campioana mondiala a momentelor stresante din viata unui barbat. Dar, daca este facuta in mod corespunzator, acesta poate fi, de asemenea, una dintre cele mai memorabile achizitii pe care le veti face vreodata. Vorbim in mod special despre invatarea de lucruri esentiale despre diamante- adica taietura, caratul, claritatea si culoarea diamantului. Luati lucrurile asa: daca cumparati un inel fara a lua in considerare aceste detalii importante este ca si cum ati cumpara o masina scumpa din cauza pretului si apoi ati descoperi ca are un motor incurcat, o caroserie umpluta de rugina si masina nu va merge nici o saptamana. Asa ca trebuie sa va faceti timp sa studiati cum sta treaba cu diamantele inainte de a merge la magazin.

Alegerea personalizata va suna complicat si scump (dar nu este obligatoriu)

Un lucru pe care il veti afla este ca diamantul si montura nu trebuie intotdeauna sa vina ca un singur pachet. Da, este mai usor sa cumparati un inel dupa cum il vedeti, dar puteti cumpara montura si diamantul separat, iar apoi bijuteria sa fie un inel personalizat propriu. Dar nu lasati cuvantul "personalizat" sa va copleseasca; Acest lucru nu inseamna neaparat "scump". Ceea ce inseamna ca puteti sa ii faceti viitoarei sotii inelul de logodna perfect. Mai ales cand acesta trebuie sa se potriveasca cu modelul de verighete. Nu doare niciodata sa intrebati. Cu siguranta bijutierul va face tot ce poate pentru a va face fericit.

Bugetul dumneavoastra va fi testat

Sa recunoastem: Indiferent de bugetul dumneavoastra, cumpararea unui inel de logodna va fi costisitoare. Nu va fie frica sa ii spuneti bijutierului limita si sa ramaneti ferm. Daca ridicarea numarului de carate semnifica faptul ca renuntati la o chirie de cateva luni, atunci este timpul sa puneti pauza. Credeti sau nu, cand mergeti sa cumparati un inel de logodna, va aflati pe scaunul soferului si nu pe cel care zambeste peste tejghea. Este vorba de banii dumneavoastra, de timpul si de momentul dumneavoastra, astfel incat este obligatoriu sa faceti cea mai buna alegere.

Veti fi epuizat in momentul in care va trebui sa faceti cererea in casatorie

Dupa ce s-a terminat (v-ati facut temele, ati vorbit cu prietenii, ati facut cercetarea si in cele din urma ati ales inelul perfect), probabil ca veti dori sa scapati de inelul din mainile dumneavoastra (cat mai repede) cat mai curand posibil. Inca nu ati terminat. Planificarea cererii in casatorie este la fel de importanta ca si cumpararea inelului, deci faceti-o sa conteze. Nu trebuie sa fie elaborata, dar ar trebui sa depaseasca un text care sa spuna: "Oh, apropo, ti-am cumparat un inel de logodna". La urma urmei, aveti doar o singura sansa de a o impresiona la maxim. Deci, asa cum ati facut cu inelul, faceti un plan pe care stiti ca-l va iubi cu adevarat.
loading...

0 comentarii: