duminică, 22 octombrie 2017

Ce reactie a avut Marcel Toader dupa ce a vazut-o pe Maria Constantin in tandreturi cu un prezentator TV celebru - FOTO


Marcel Toader a privit atent imaginile cu sotia lui, Maria Constantin, impreuna cu un celebru prezentator TV si a dat verdictul. Fostul sportiv a dezvaluit cum a ajuns artista in aceasta postura. Maria Constantin a filmat impreuna cu Alexandru Constantin videoclipul noii sale piese, «Scrisoare de dragoste».

Imaginile cu cei doi au ajuns si la sotul artistei, Marcel Toader, care a dezvaluit ca Maria l-a ales pe partenerul din clip impreuna cu el.

«Maria a filmat clipul piesei "Scrisoare de dragoste" cu Alexandru Constantin, un prieten foarte-foarte bun de-al nostru. L-am ales pe Alexandru impreuna, pentru ca el era foarte bun pentru rolul acesta. E o piesa emotionala si avea nevoie de un astfel de partener pentru clip. Nu, nu puteam filma cu ea. Nu ma bag in chestii d-astea, mai ales ca e o piesa trista, cu final tragic. Da, am vazut imaginile din clip si mi-a placut foarte tare ce a iesit. Nu am putut sa merg la filmari cu ea, dar e vorba de arta. Maria nu e genul de artist care sa scoata un videoclip langa un pom sau o floare. Ea incearca sa faca altceva din muzica populara si vad ca ii iese. Are o echipa intreaga alaturi de ea, care gandeste totul, plus noi doi care vorbim foarte mult despre asta. Suntem prieteni in primul rand. E normal sa o sustin in ceea ce face», a declarat Marcel Toader.


loading...

0 comentarii: