sâmbătă, 21 octombrie 2017

INCREDIBIL! MARIA CONSTANTIN a ajuns la vorbele GABRIELEI CRISTEA, care îl acuza pe TOADER că era violent?! Cine a dat tot din casa celor doi soți, după ce s-a aflat că s-ar despărți! "O bătea Marceluș la 3 coaste! A dus viață de teroare și controlată la orice pas cu el


Marcel Toader a vorbit pentru prima data in relatia cu Maria Constantin despre dragostea din interes si despre cum atunci cand ”banii vorbesc” sentimentele dispar. Sotia lui nu s-a putut abtine si a reactionat imediat.

Marcel Toader a postat pe pagina personala de Facebook o fotografie in care apare cu o mima exprem de serioasa si ingandurat. Imaginea este insotita de un mesaj care tradeaza starea sufleteasca, in care vorbeste despre dragostea din interes.

”Cand buzunarul vorbeste, sentimentele tac. O zi frumoasa tuturor”, le-a spus Marcel Toader prietenilor lui virtuali.

Maria Constantin, sotia fostului rugbyst, nu a stat prea mult pe ganduri si a reactionat. Artista i-a dat instant ”Like” sotului ei, semn ca este de aceeasi parere cu el.

 La scurt timp dupa ce a aparut mesajul controversat al lui Marcel Toader, o utilizatoare Facebook a lansat un mesaj care a starnit imediat reactii. Femeia pretinde ca locuieste in casa cu Marcel si Maria, iar cantareata li s-ar fi plans angajatilor ca sotul ei este violent, lucru de care l-a acuzat si fosta partenera, Gabriela Cristea: "Pe cand ne povesteste ea cum o batea Marcelus la 3 coaste?! A dus viata de teroare si controlata la orice pas cu el!!! Asa ii trebuie!!!Mai rau!!!!!".
loading...

0 comentarii: