luni, 27 noiembrie 2017

Replica dură a Oanei Sîrbu când a fost invitată la proteste: Eu fac artă, și nuActrița Oana Sîrbu i-a dat o replică acidă unui internaut care a invitat-o la protestele care au avut loc duminică în Capitală și în marile orașe din țară. După ce mai mulți artiști s-au alăturat protestelor împotriva corupției și legilor justiției, Oana Sîrbu a declarat că „ a făcut enorm pentru România” și că artiștii ar fi trebuit protejați de cei care le cer acum ajutorul.

„Oana, te aşteptăm în seara asta în Piaţa Victoriei. Avem nevoie de voi...Asta în cazul în care îţi pasă încotro se îndreaptă România!“, i-a scris pe Facebook un prieten virtual.

„Eu, pentru România, am făcut enorm...și numai lucruri frumoase. Fac parte dintr-o pătură profesională care trebuia protejată tot mai mult de către voi, cei care vă plângeți acum de cei care ne-au adus țara în acest punct. Așa că...nu mai cereți ajutor de la cei care fac lucruri frumoase în orice perioadă istorică, cu atâtea sacrificii. Trebuia să nu-i lăsați să-și bată joc de simboluri și modele. Și-ncă ceva: eu fac artă, și nu politică și mitinguri”, a fost replica dură dată de Oana Sîrbu.


loading...

0 comentarii: