miercuri, 27 decembrie 2017

3 femei celebre din istorie care au avut legaturi cu prostitutia


Prostitutia se spune ca este cea mai veche meserie din lume. De la prostituatele din antichitate, la curtezanele de mai tarziu si pana la formele moderne ale acestei meserii, cum ar fi angajari videochat, istoria pastreaza numeroase povesti cu femei celebre care au practicat aceasta meserie.
Iata o lista cu zece femei cu adevarat celebre, care au un singur lucru in comun: intr-un anumit moment al vietii lor, si-au daruit trupurile pentru bucuria barbatilor in schimbul banilor. De unele dintre ele s-ar putea sa fi auzit, in timp ce de altele probabil nu ati auzit niciodata.

1.Cicciolina

Anna Ilona Staller cunoscuta drept La Cicciolina (nascuta in 1951) a inceput sa lucreze ca actrita de filme porno la inceputul anilor 1970. Ea este insa celebra nu doar pentru filmele pentru adulti. In 1987, a fost aleasa ca membru al parlamentului italian. Ea a ramas in functia de membru al Partidului Radical pana in 1991, timp in care a continuat sa faca filme pentru adulti si s-a oferit sa faca sex cu Saddam Hussein in schimbul eliberarii ostaticilor straini si a pacii din Orientul Mijlociu. In 2002, ea si-a reinnoit oferta catre Hussein, iar in 2006 a plusat: s-a oferit sa faca sex cu Osama Bin Laden, in schimbul incetarii atacurilor teroriste. Nici Osama Bin Laden, nici Saddam Hussein nu au acceptat oferta italiencei.

2.Sf. Maria Egipteanca

Maria a trait intre anii 344-421 i. Hr. si a inceput sa lucreze ca prostituata pe strazile din Alexandria la varsta de doisprezece ani. Intr-o zi, dupa saptesprezece ani de prostitutie, Maria a aflat ca sute de pelerini mergeau la Ierusalim pentru a sarbatori Sarbatoarea Inaltarii Crucii. Ea a considerat ca aceasta este o oportunitate de a gasi multi clienti in Ierusalim. Chiar daca nu era interesata de invataturile Domnului, atunci cand a ajuns in Ierusalim si l-a vazut pe Iisus s-a convertit brusc. In aceasta perioada se spune ca a fost vizitata de Fecioara Maria, care i-a spus ca va isi va gasi pacea daca se va boteza in apele Iordanului. Maria a traversat raul si a ratacit in desert, unde a continuat sa traiasca o viata in rugaciune timp de patruzeci si opt de ani. A murit cativa ani mai tarziu si este acum cunoscuta sub numele de „Sfanta Maria din Egipt”.

3.Mata Hari

La varsta de optsprezece ani, frumoasa si neobisnuit de inalta, Margaretha Zelle (1876-1917) s-a casatorit cu un barbat cu 22 de ani mai mare, care a descoperit-o la un anunt matrimonial. Casatoria s-a deteriorat repede din cauza infidelitatii, abuzurilor si alcoolismului din partea sotului ei, care, aparent, nu era pregatit sa renunte la viata unui burlac. Ambii copii s-au imbolnavit brusc, probabil din cauza tratamentului cu mercur, si cel mai mic moare. Copilul cel mare a murit, iar Margaretha s-a despartit de sotul ei in 1902, dar a pierdut custodia fiicei sale si a ramas fara bani. Fara a avea vreo calificare, Margaretha s-a intors la prostitutie pentru a obtine destui bani pentru a se deplasa la Paris, unde si-a inceput cariera de dansatoare exotica. La fel cum astazi barbatii se inghesuie sa accesezi online fetele de la videochat, asa cum sunt cele de la White Agency, in acele timpuri, la mare cautare erau cluburile de dansuri exotice.

Ea a devenit o adevarata senzatie, dansand aproape goala, purtand doar un sutien mic auriu. Frumusetea ei, cuplata cu povestile din trecutul ei, ii daduse un aer aproape sacru si barbatii din tot Parisul veneau sa o vada. A ajuns apoi sa evolueze pe scenele din Spania, Monte Carlo si Germania. Pe masura ce cariera de dansatoare a inceput sa apuna, ea a devenit o curtezana de inalta clasa. Era una dintre cele mai bine platite in Europa la acea vreme, distrand multi duci bogati, lorzi si marchizi. Din pacate, in niste circumstante neclare, ea a fost condamnata pentru spionaj, inchisa si executata prin impuscare la 14 octombrie 1917. Inca nu se stie daca ea era intr-adevar spion sau era doar o victima a exagerarii celor din Serviciile de informatii britanice si franceze - sau chiar folosita ca tap ispasitor de catre iubitul sau de atunci, care de fapt era un agent dublu. Treizeci de ani mai tarziu, unul dintre procurorii ei a recunoscut ca „nu am avut dovezi suficiente impotriva ei".
loading...

0 comentarii: