duminică, 31 decembrie 2017

Cat de eficient este un sistem de ventilare cu recuperare de caldura?Fiecare dintre noi isi doreste ca in propria casa sa se bucure de tot confortul, iar perspectiva unei locuinte in care sa ne confruntam pe timpul verii cu caldura insuportabila, iar pe perioada sezonului rece sa fim nevoiti sa tremuram de frig nu este pentru nimeni acceptabila. Iar daca la aceste aspecte neplacute se mai adauga umiditate in exces, condens constant in camerele locuintei, pereti incarcati cu mucegai, igrasie si implicit un aer imbacsit si nesanatos, trebuie luate urgent masuri.

Pentru a evita astfel de situatii negative, aveti la indemana sisteme de ventilatie rezidentiala, create in baza celor mai moderne tehnologii in domeniu. Este vorba despre dispozitive performante, care functioneaza pe baza de sisteme de ventilare cu recuperare de caldura si care pot fi utilizate atat pentru aplicatii rezidentiale, cat si industriale.

Cu ajutorul acestora, veti beneficia in locuinta de mult dorita racoare pe timpul sezonului cald si de o atmosfera calda si confortabila pe toata durata sezonului cu temperaturi scazute, la care se adauga economie importanta la factura pentru incalzire si la cea pentru energie electrica. Astfel, prin intermediul acestor dispozitive performante, recuperarea de caldura se realizeaza intr-o maniera naturala, aerul care patrunde in casa este curat, proaspat, fara a aduce in interior microbi, praf si bacterii, gratie metalului din care este construit recuperatorul de caldura, respectiv din cupru, cunoscut pentru proprietatile lui antiseptice, inzestrat cu o mare capacitate in ceea ce priveste transferul termic, rezistenta foarte mare in timp, pentru ca nu rugineste si nu se uzeaza.

Atat intrarea aerului proaspat in incapere, cat si evacuarea celui cu praf, fum, mirosuri neplacute in exterior se face in acelasi timp, prin intermediul unor canale distincte, ceea ce elimina situatia de a se amesteca aceste fluxuri de aer. De asemenea, instalarea acestui sistem se realizeaza in foarte scurt timp, aproximativ doua ore si nu lasa in urma mizerie si procedarea la alte lucrari dupa montaj. Sistemul se programeaza usor, cu ajutorul unei telecomenzi sau a unui reostat fixat in perete.

Nu aglomereaza spatiul din incaperea in care va fi montat, pentru ca tot dispozitivul va fi integrat in perete, la vedere ramanand doar grilele de ventilatie. Totodata, dupa instalare nu va mai fi necesara procurarea de diverse consumabile, acest sistem neavand filtre care sa trebuiasca dupa un timp schimbate, iar intretinerea este una extrem de simpla si se va face doar o data la trei ani, constand intr-o curatire mecanica realizata extrem de rapid.
loading...

0 comentarii: