luni, 18 decembrie 2017

De ce trebuie sa te orientezi catre tavanele extensibile


Din ce in ce mai multi designeri si arhitecti recomanda astazi tavanele extensibile pentru clientii lor care isi modernizeaza locuintele sau spatiile destinate afacerilor. De ce? Exista o multitudine de motive. Iata zece dintre cele mai importante.

1.Flexibile

In esenta, un tavan extensibil este o panza elastica. Asta inseamna ca este foarte flexibil in modul in care poate fi folosit, putand suporta orice tip de sistem de iluminare, ventilatie sau de alarma. Totodata, acest tip de tavan poate avea o multitudine de forme, cum ar fi curbe, valuri si arcade. Alegerea culorilor, texturilor, tiparelor sau amprentelor este, de asemenea, nelimitata.

2. Se intretin usor

Pentru ca tavanele extensibile sunt atat de puternice si de fiabile, vin cu o garantie de 10 ani. Ele sunt usor de curatat si nu sunt afectate de umezeala sau de coroziune. Nu fac condens si nu reactioneaza negativ la detergenti sau alti agenti chimici. Un tavan extensibil nu se va crapa sau decoji, asa cum se intampla cu tavanele obisnuite.

3.Costuri reduse

Fiind usor de instalat, se elimina multe operatiuni necesare in cazul altor tipuri de tavane, precum aplicarea de chituri, amorse si mai multe straturi de vopsea sau var. In felul acesta costurile instalarii unui astfel de tavan sunt mai reduse.

4. Imprimeuri

Unul dintre aspectele cele mai interesante ale unui tavan extensibil este ca puteti imprima pe el orice design doriti, permitandu-va sa creati un adevarat element de atractie pentru locuinta dumneavoastra. Sunt institutii care isi doresc un tavan unic, pe care sa fie imprimata marca lor sau cel mai bine vandut produs. Cerurile albastre cu nori sunt o alegere populara pentru case.

5. Instalare rapida

Un tavan extensibil poate fi instalat rapid in mai putin de o zi, uneori chiar si in numai cateva ore. In plus, in timpul instalarii nu vei face murdar in casa.

6. Igienic

Pentru ca aceste tavane extensibile sunt usor de curatat si nu corodeaza sau sufera condens sau umezeala, ele sunt recomandate si pentru institutiile medicale sau de invatamant care necesita un mediu steril.

7. Eficienta energetica

Diferenta de aer dintre plafonul extensibil si cel original poate asigura o izolatiei suplimentara. Acest lucru poate fi amplificat prin folosirea unor izolatii suplimentare cum ar fi cele pentru izolatie fonica.

8. Arata bine

Cu fiecare tavan intins va puteti astepta la un finisaj neted, profesional, care arata grozav. Optiunile pentru culoare, textura si design sunt nelimitate. Toate loviturile, fisurile si imperfectiunile vechiului dvs tavan sunt ascunse rapid.

9. Usor de inlocuit

Acest tip de tavan este imbinat de pereti prin rame de aluminiu. Acest lucru il face incredibil de usor de dat jos si inlocuit daca doriti sa schimbati designul sau culoarea.

10. Sigur si fiabil

Plafoanele extensibile sunt produse din folii din PVC si sunt definite ca plafoane sigure in caz de incendii. Ele sunt impermeabile, protejand camerele impotriva riscurilor de scurgere si inundatii.
loading...

0 comentarii: