miercuri, 27 decembrie 2017

Petrecerile in corturile speciale pentru evenimente, ideale pentru distractii memorabile


Atunci cand iti doresti sa marchezi un eveniment fericit din viata ta, indiferent daca este vorba despre logodna, nunta, botez, o reusita deosebita in cariera sau o aniversare la care cu siguranta ai de gand sa aduci impreuna familia, rude si prieteni dragi, pentru a impartasi cu totii bucuria unui moment unic, in cadrul unei petreceri memorabile. Iar pentru ca totul sa iasa asa cum ne-am propus, initierea unui asemenea eveniment special necesita timp, atentie la detalii, un plan bine pus la punct, spirit de bun organizator, dar si inspiratie, creativitate, pentru a transforma petrecerea intr-una fara cusur si de neuitat pentru cei invitati.

Alaturi de lista finala cu invitatii la petrecere, meniul ales, tinutele de gala ale gazdelor, meniul special care sa indeplineasca toate preferintele culinare ale participantilor, selectarea muzicii si eventual a trupei de artisti care va intretine buna dispozitie a celor prezenti, un element important este locul in care se va desfasura evenimentul si care, daca este ales intr-o maniera inspirata, poate face clar diferenta dintre o petrecere banala si una cu adevarat unica.

Cele mai frecvente variante utilizate ca spatiu de desfasurare pentru majoritatea petrecerilor, indiferent de specificul acestora, sunt cele reprezentate de restaurante, localuri de tot felul, pensiuni in zone pitoresti, care au amenajate sali speciale. Dar daca va doriti sa schimbati un pic registrul, iar petrecerea pe care o organizati sa beneficieze de un loc mai altfel, puteti alege varianta reprezentata de corturi evenimente, care pot fi inchiriate de la firme de profil. Bineinteles, este vorba despre o gama speciala de corturi pentru evenimente, realizate din materiale de foarte buna calitate, rezistente la orice provocari ale vremii, cu stalpi de sustinere durabili si care pot oferi spatii generoase si protejate, in care participantii la petrecere sa se simta confortabil si in siguranta.


Exista pe piata in domeniu mai multe modele de corturi pentru evenimente, de cea mai buna calitate si care pot fi o alternativa de succes la spatiile traditionale pentru petreceri, precum Dom, Stretch, Pagoda, Marquee, Bell, care nu doar ofera adapost, ci reusesc sa realizeze un interior spectaculos, gratie designului lor elegant, atractiv, cu posibilitati de compartimentare a spatiului acoperit si care pot crea o atmosfera de basm cu ajutorul unor proiectoare de lumini. De asemenea, alegand unul dintre modelele mentionate, intr-un cort ca acesta se poate instala si un sistem de climatizare, astfel incat, indiferent de sezonul in care intentionam sa organizam evenimentul, acesta sa fie posibil atat vara, cand invitatii vor beneficia de racoare, cat si iarna, cand vor putea petrece intr-o atmosfera placuta si confortabila.
loading...

0 comentarii: