vineri, 1 decembrie 2017

Pungi hartie personalizate - ideale pentru sărbătorile de Crăciun
Se apropie Crăciunul şi începe din nou febra cadourilor şi a reducerilor de tot felul.
De la mic la mare, fiecare se aşteaptă să vină Moșul cu diverse cadouri care să le umple sufletul de bucurie.
Este o ocazie potrivită de a folosi pungi hârtie personalizate pentru ambalarea cadourilor şi a produselor de orice fel.
Atunci când consumatorii achiziţionează un produs ei se aşteaptă să fie mulţumiţi până la capăt şi, de obicei, dezvoltă ataşament faţă de mărcile produselor preferate.
Ideea personalizării pungilor de hârtie cu mesaje sau imagini specifice sărbătorilor pascale, la care se poate adăuga logo-ul şi datele de contact ale companiei constituie un avantajos major în promovarea produselor dar vine şi în sprijinul consumatorilor, care consideră pungile de hârtie ca fiind utile şi practice pe termen lung.

Folosirea de pungi hârtie personalizate constituie o bună strategie de marketing

Materialul din care sunt alcătuite pungile de hârtie oferă posibilităţi largi de imprimare şi permite alegerea design-ului şi culorilor preferate.
În plus, în funcţie de greutatea mărfurilor pe care le comercializaţi, pot fi alese diverse pungi hârtie personalizate cu grosime şi grad de rezistenţă diferite, potrivite pentru orice fel de cadou.
Astfel, retailerii care comercializează produse de orice fel, alimentare sau nealimentare, sunt bineveniţi să profite de noul sezon care se apropie şi să comande pungi hârtie personalizate pentru a-şi surprinde clienţii cu creativitatea şi atenţia la detalii.
Un cadou special trebuie ambalat într-o pungă specială.
În plus, prin pungi hârtie personalizate se promovează business-ul, se profită de un mijloc eficient de a face reclamă neinvazivă şi de a ura fiecărui consumator real sau potenţial, un călduros "Paşte fericit!"

Acţionează din timp şi comandă un stoc considerabil de pungi hârtie personalizate

Timpul zboară! Este bine să te documentezi de timpuriu despre gama noastră de pungi hârtie personalizate, astfel încât Iepuraşul să nu te prindă pe nepregătite.
Vă oferim pungi hârtie personalizate la comandă diferenţiate în funcţie de dimensiune, grosimea hârtiei şi numărul de culori disponibile pentru imprimare.
Total Gama vă stă la dispoziţie pentru orice informaţii suplimentare iar consilierii noştri în grafică şi marketing vă pot ajuta în alegerea celei mai potrivite pungi de hârtie.


loading...

0 comentarii: