miercuri, 27 decembrie 2017

Trotineta electrica, noua pasiune a pustilor

sursa: bikefolded.com
Trotinetele electrice sunt cele mai distractive mijloace de deplasare pentru copii. Mai mult decat atat, in prezent, au devenit foarte populare in randul pustilor si adolescentilor. O trotineta electrica este o trotineta care are un motor care functioneaza pe baza unei baterii electrice.

Avantajele unei trotinete electrice

Este posibil ca pustiul tau sa fie mai putin sociabil. Nu este neaparat un lucru rau dar, ca urmare, el va sta mai mereu cufundat in jocuri video si se va ingrasa pe zi ce trece. Daca el va primi cadou o trotineta electrica, cu siguranta va iesi mai des din casa pentru a se plimba si a descoperi zona in care locuieste. Si asa incepe magia! O sa mearga afara, sa se intalneasca cu prieteni noi, sa vada noi locuri si in cateva zile, cu siguranta va incepe sa se joace cu alti copii la locul de joaca.

Aceste trotinete electrice nu sunt doar distractive, ci sunt si un mod mai rapid de deplasare. Ele sunt usoare si le puteti urca si sa le dati jos rapid in si din masina. Sunt usor de condus, astfel incat copilul dvs. poate calatori fara nicio problema cu ele. Cand copilul are o prezentare importanta la scoala si s-a trezit tarziu, o astfel de trotineta il poate ajuta sa ajunga rapid la ore.

Un mijloc de deplasare foarte sigur

Trotineta electrica este sigura atat pentru copiii de 8 ani cat si pentru adolescenti. Toata lumea se poate bucura de distractie fara teama ca va fi in pericol. Aceste trotinete au anumite masuri de siguranta care ajuta copilul dvs. sa previna orice fel de accidente, cum ar fi frana (de mana sau la picior). De asemenea, manerele si placa pe care sta cu picioarele sunt aderente, ceea ce ii ofera copilului dvs. confortul necesar in timp ce conduce trotineta.

De ce le iubesc copiii

Copiii iubesc trotinetele electrice pentru ca ele sunt rapide. Realizate din aluminiu, cu o greutate mai mica de 9 kilograme, pot ajunge la o viteza maxima de 30 km/ora. In plus autonomia bateriei este de 30 km, fiind nevoie de aproape 2 ore pentru ca bateria sa fie reincarcata.

Caracteristicile acestei trotinete le permit celor mici sa se miste rapid chiar si in situatii in care traficul este foarte aglomerat si asta pentru ca dimensiunea trotinetei face posibila deplasare pe trotuare aglomerate, ganguri, pasarele etc.
loading...

0 comentarii: