joi, 8 februarie 2018

Amenajari interioare Bucuresti, dar si restaurari si alte servicii premium

Pur si simplu ne-am indragostit de aceasta firma! Am fost pe Instagram toată săptămâna în căutarea unor inspirații de design interior, proiectare 3D, sa nu mai spunem de realizarea lucrarilor, mai ales pe partea de amenajari interioare Bucuresti, dar si Ilfov, și am fost fericitisă vedem un rezultat imens pentru ceea ce cautam! În timp ce scandi-minimalismul este cu siguranță încă pe trendul din lumea interioarelor, suntem foarte entuziasmați că mai exista antreprenori, firme sau in general... oameni muncitori, care folosesc un amestec de culori strălucitoare, modele nebune și piese accentuate îndrăznețe, care de fapt, sunt încă populare. Credem că oamenii au un pic mai lumina cu aceste combinatii de culori si starea de bine poate fi dusa la alt nivel.

Pinterest & Instagram sunt cu siguranta doua modalitati garantate de a gasi o inspiratie interioara uimitoare. Căutarea noastră pe diverse hashtaguri a adus atât de multe rezultate frumoase (și copleșitoare de roz), am vrut să împărtășim câteva dintre favoritele noastre! Uneori, toate camerele au nevoie de un pic de culoare pentru a face o mare diferență! Este întotdeauna bine să vedeți numeroasele modalități unice și chiar neconvenționale pe care le puteți păstra lucrurile luminoase, vesele și pe trend (adică, adăugând cărți luminoase la o masă sau tapetând în interiorul rafturilor dvs.)!

Sperăm că aceștia vă vor face simțurile de design creativ - dacă vă actualizați spațiul cu o anumită culoare, asigurați-vă că ne etichetați pe social media și că vă împărtășim creativitatea!
Un sentiment de echilibru și de armonie este căutarea mea finală atunci când cei de la Corp Construct proiectezeaza un spațiu. Folosesc stratificare, dar si alte procedee si tehnologii revolutionare pentru a atinge echilibrul și armonie. Ar putea fi o schemă de "ton pe ton", cu un accent de culoare puternică sau o paletă de materiale care combină texturi netede, dar si alte tipuri de texturi, lustruite cu suprafețe mai naturale, dezbrăcate.
Materialele naturale sunt întotdeauna cele mai bune și în partea de sus a listei mele de preferințe. Cunoașterea proprietăților fiecărui material este esențială. Lana este în mod natural ignifugă, o proprietate foarte importantă pentru spațiile comerciale. Mătase respiră și este rece în timpul verii, precum și caldă în timpul iernii. Culoarea ar putea să se estompeze dacă este utilizată într-o cameră cu lumină directă a soarelui. Ceramica este atât de versatilă. Îmi plac personal plăcile ceramice de relief și cum le folosesc în moduri neașteptate, cum ar fi cele de pe masă într-un restaurant sau pentru a adăuga o "mișcare" și un interes pe partea frontală a unui contor de cocktail baruri. Contrastul adaugă drama. Redarea cu lumină și întuneric adaugă interes. Uneori este vorba despre crearea unei secvențe și trecerea de la un spațiu întunecat la unul mai deschis.
Aspectul oricarui spatiu, fie locuibil, fie de lucru poate fi completat prin lucrări de artă, încadrare și mobilier decorativ. Becurile nu sunt numai sursa de lumină în camera dvs., ci pot scoate cu adevărat tema. Folosirea lămpilor va complica detaliile și lămpile cu nuanțe decorative pentru a spori spațiul cu lumină.
loading...

0 comentarii: