luni, 26 martie 2018

Smart Travelling - excursia perfecta cu ajutorul telefonul tau

Sursa foto: https://pixabay.com/en/beach-sea-table-para-the-coast-3226488/
Sa calatoresti in jurul lumii este un lucru atat de frumos, dar sa te bucuri si de tot ce are mai bun de oferit destinatia respectiva, este extraordinar. Din fericire, tehnologia de astazi este o resursa accesibila pentru absolut fiecare posesor de smartphone, iar turismul este un domeniu ce nu a fost ocolit de aplicatii si tool-uri smart. Rezultatul? O experienta superioara, atunci cand calatoresti, posibila cu ajutorul telefonului tau mobil. Care sunt cele mai potrivite softuri pentru vacanta ta si cum te pot ajuta acestea sa transformi o excursie intr-o aventura de vis, vei afla chiar acum:

Cele mai bune cazari

Stii foarte bine ca atunci cand pleci intr-o excursie, cazarea este hotaratoare pentru ca tu sa ai parte de o experienta de calatorie absolut superba. De aceea, aplicatiile iti vin astazi in ajutor, pentru a gasi rapid cazarea de care ai nevoie, chiar de pe telefonul tau mobil. AirBnB este astazi poate cea mai cunoscuta dintre acestea, oferind un spectru larg de cazari, autonome fata de sandardele hoteliere, in locatii extrem de prietenoase si la cele mai mici preturi. Aplicatia este usor de utilizat si se descurca excelent atat pe iOS cat si pe Andoid. Fie ca ai un Samsung Galaxy A5 sau un iPhone X, cazarea ta in Paris este acum simplu si usor de obtinut.

Cele mai bune restaurante

Dupa ce te-ai cazat, distractia poate incepe. Daca vizitezi o capitala europeana precum Paris sau Roma, ai atat de multe locuri de vizitat, incat cu siguranta ti se va face foame mai repede decat ai crede. Cert este ca plimbarile lungi si vizitele la muzee iti deschid un apetit de zile mari. Perfect! Nu trebuie decat sa deschizi o noua aplicatie din smartphone-ul tau: TripAdvisor.

Acum, iti este mult mai usor sa afli informatii despre restaurantul in care vrei sa iei pranzul, chiar din review-urile pe care alti clienti ai acestei locatii l-au lasat. Multe baruri, restaurante, cluburi si cafenele au lipit la intrare un sticker cu logo-ul TripAdvisor, asa ca nu trebuie decat sa iti afli parerea generala despre acel loc, fara a fi nevoit sa intri.

Translatorul tau din buzunar

Vrei sa afli informatii despre programul de vizitare al Muzeului Vatican? Ai nevoie sa stii daca felul pe care il servesti contine gluten? Problema este ca interlocutorul tau nu stie engleza si de aceea, exista o mica problema de comunicare intre voi. Fii linistit, pentru ca tot telefonul tau mobil poate rezolva simplu si rapid aceasta situatie. Nu trebuie decat sa descarci aplicatia SayHi, una dintre cele mai bune ajutoare de pe mobil pentru traducerea in timp real a conversatiilor, dintr-o limba in alta. Cu o rata de acuratete de 95%, aceasta te ajuta sa te faci inteles in peste 90 de limbi si dialecte.

Daca ai de gand sa pleci in excursie in aceasta vara, asigura-te ca ai in telefonul tau mobil aplicatiile potrivite. Indiferent de sistemul de operare din smartphone-ul pe care il detii, indiferent de brand sau de model ( Sony Zperia Z3, Samsung Galaxy A5, Iphone X etc ), te bucuri acum de o experienta uimitoare, in cele mai importante destinatii de pe glob.
loading...

0 comentarii: