luni, 23 aprilie 2018

Cum sa transformi o baie banala intr-o incapere princiara?


Pentru fiecare dintre noi cuvantul acasa are o conotatie speciala, nu este doar un simplu spatiu de locuit, ci acel loc in care ne asteptam sa ne simtim cel mai bine, protejati, in intimitate, avand parte de tot confortul, relaxare, buna dispozitie si inconjurati de un decor familiar, primitor, realizat potrivit preferintelor noastre.

Asa ca fiecare incapere va avea ceva din personalitatea, stilul si modul nostru de viata de zi cu zi.  Aceleasi conditii le vrem cu siguranta indeplinite nu doar cand vine vorba despre living, considerata vedeta locuintei, in dormitor sau in bucatarie, ci si in baie. Si nu este vorba doar despre latura practica, despre dotarile corespunzatoare ale baii, cu instalatii sanitare si piese de mobilier specifice, ci si de cea decorativa a acestei incaperi, careia unii nu ii vor da prea multa importanta, limitandu-se doar la nuantele alese pentru gresie si faianta sau la un anumit model pentru cada, chiuveta, masca, corp WC etc.

O idee care poate contribui decisiv la transformarea unei bai banale, amenajate dupa tiparul clasic,  intr-una cu un aspect special, o adevarata oaza de relaxare si confort, este montarea in aceasta camera a unui model din gama de tavane extensibile. Acest tip de tavan prezinta o serie intreaga de avantaje, alaturi de calitatile sale estetice remarcabile, care pot completa intr-o maniera deosebita designul oricarei camere, vezi oferta de pe ApollonDesign.eu.

Astfel, instalarea acestuia este simpla, nu presupune ample lucrari sau transformarea acelei camere in santier. Au calitatea de a reduce semnificativ nivelul de zgomot in spatiul in care este instalat, prezinta o rezistenta deosebita la vapori, clor, umezeala excesiva, asa cum se intampla frecvent in baie, neutralizeaza mucegaiul, praful, mirosurile neplacute, determinand totodata un consum redus de energie.

Exista o varietate de modele de tavane extensibile care pot crea efecte spectaculoase in baie, un aspect elegant sau extrem de modern, in functie de preferintele proprii. Printre cele mai potrivite pentru aceasta incapere si care vor face ca fiecare relaxare in baie sa capete noi valente, gratie decorului asigurat de tavanul extensibil, sunt cele de tip stars, care va poate oferi senzatia ca va scaldati sub cerul instalat, prin intermediul membranei si a multitudinii de fibre optice, care degaja o lumina difuza, extrem de odihnitoare.

De asemenea, o alegere excelenta este si tavanul extensibil de tip luminos, care poate oferi, la anumite intensitati, principala sursa de iluminare a baii, tavanul de tip printat, cu imagini imprimate din natura, urbane, abstracte, artistice, florale sau cel de tip 3D, care evidentiaza o varietate de forme reliefate in tavan, precum valuri, conuri, cuburi, piramide, arcade etc.
loading...

0 comentarii: