joi, 10 mai 2018

Ai nevoie de rafturi metalice pentrru afacerea ta? Gasesti o gama variata de rafturi pe rafturiromania.ro

rafturi metalice supermarket magazin

Aveți nevoie de rafturi metalice de cea mai bună calitate pentru afacerea dvs.? Alegeți sistemele de rafturi metalice oferite de Combuyers, pe care le găsiți pe rafturiromania.ro. Rafturile metalice pe care le găsiți în magazinul acestei companii au fost testate de-a lungul anilor și s-a constat că rezistă pe termen lung solicitărilor diverse.

Combuyers, compania care comercializează o gamă variată de mobilier industrial şi comercial, pune la dispoziţia clienţilor săi o gamă variată de rafturi metalice, care sunt foarte versatile şi uşor de instalat, fie că aveţi experienţă cu privire la montarea unor astfel de rafturi sau nu.

Investind o anumită sumă de bani în sisteme de rafturi metalice rezistente pe termen lung, aveţi şansa de a folosi nişte rafturi pe o perioadă lungă de timp. Rafturile oferite de Combuyers au calitate certificată, sunt foarte durabile şi sunt o soluţie convenabilă pentru oricine. Gama oferită de această companie include:
În această gamă de rafturi există mai multe opţiuni de rafturi, care vă dau posibilitatea să organizaţi spaţiul comercial aşa cum doriţi. De asemenea, vă oferă şi mai multe opţiune de stocare a mărfurilor pentru a alege varianta care se potriveşte cel mai bine nevoilor dvs.

Pe rafturiromania.ro veţi găsi rafturi fabricate din tablă de oţel de 0.8mm, cu ranforsare dublă, vopsită în câmp electrostatic. Fiecare poliţă a raftului este construită cu ranforsare dublă pentru a rezista cu succes la diferite greutăţi.

Întrebuinţări ale rafturilor metalice

Pe rafturiromania.ro veţi găsi sisteme de rafturi metalice care nu fac rabat la calitate. Sistemele de rafturi  metalice de tip comercial oferite de Combuyers pot fi folosite în  supermarket-uri, pet shop-uri, magazine de unelte pentru întreţinere şi reparaţie, centre auto, magazine universale, magazine cu sistem cash & carry, magazine cu produse reduse şi puncte de vânzare.

Indiferent de ce tip de magazin aveţi, fie că este de cartier, fie că este supermarket, nu vă puteţi desfăşura activitatea fără rafturi. Rafturile se găsesc în orice fel de magazin. Prin urmare, aveţi nevoie de sisteme de rafturi de cea mai bună calitate, iar cele pe care le găsiţi pe rafturiromania.ro, reprezintă soluţia perfectă pentru dvs.

Avantajele ale rafturilor metalice oferite de Combuyers

Există multe avantaje ale rafturilor din oţel. Oţelul este un amestec de mai multe metale, de aceea oferă o rezistenţă maximă produsele fabricate din el. Majoritatea oţelului este făcut cu fier. Oţelul este mai greu şi mai puternic decât fierul, totuşi oţelul este adesea aliaj de fier cu un conţinut de carbon cu o greutate cuprinsă între 0,02% şi 1,7%.

Oţelul este folosit în întreaga lume de foarte mulţi ani. Datorită longevităţii şi versatilităţii sale, oţelul este cel mai utilizat material utilizat pentru mobilier şi sisteme de depozitare. Multe persoane aleg să utilizeze produse din oţel la locului de muncă deoarece oferă stabilitate, durabilitate şi fiabilitate faţă de alte metale şi materiale.
loading...

0 comentarii: