miercuri, 16 mai 2018

Ce a fost și ce a ajuns! Înainte tușea dacă urca într-o mașină care costa mai puțin decât o casă, iar acum se plimbă cu metroul! Foto


Este un fotomodel celebru la noi, iar o bună bucată de vreme părea că ascensiunea ei nu se va opri. Cu toate acestea, se pare că, de un timp încoace, lucrurile merg din ce în ce mai prost pentru focoasa brunetă care făcea furori în rândul bărbaților cu bani cu formele pe care le afișează cu generozitate.

Alina Eriko, căci despre ea este vorba, a fost nevoită, zilele trecute, să facă un gest pe care, probabil, nu și l-a imaginat vreodată posibil. Mai exact, a descoperit că, pentru a ajunge la destinație, trebuie să ia metroul.... Așa că, împopoțonată ca pentru o seară în club, cu o rochie care cu greu îi ascundea amplitudinea bustului și îi dezvelea câteva din tatuajele fierbinți care au făcut furori în pictorialele dedicate bărbaților, focoasa brunetă a ajuns în metrou. Iar acolo, o adevărată aventură.

Astfel, cu o mimică care spunea totul despre scârba care i-o provoacă mijlocul de transport favorit al bucureșteanului obișnuit, Alina s-a așezat pe unul din scaune cu jumătate de fund, de parcă i-ar fi fost frică să nu se contamineze cu ceva pe acolo. Uitându-se în dreapta și în stânga, cu un pahar de suc în mână, frumoasa care, pe vremuri, urca și cobora doar în bolizi cu prețuri care depășesc cel al unei garsoniere de lux, Alina a mers câteva stații părând să sufere cumplit, iar apoi, ușurată, a ieșit de la metrou, mergând spre destinația pe care o avea.

De altfel, problemele Alinei au început imediat după ce s-a despărțit de bărbatul cu care a făcut un copil, moment în care și-a dat seama și prin ce calvar a trăit. ”Eu eram ținută ca un animal. Nu aveam voie să fac nimic, stăteam între patru pereți. Dar când a fost închis el am reușit să mă despart de el. I-am spus ce aveam de spus și am plecat”, ne-a mai spus Alina Eriko. De altfel, ne-a spus focoasa brunetă, singura șansă pe care o mai are pentru a-și recupera copilul și pentru a-l face să înțeleagă că nu trebuie să își urască părinții, este să deschidă un proces pentru custodia micuțului.


loading...

0 comentarii: