miercuri, 20 iunie 2018

Cauti rafturi metalice ? Descopera Oferta Combuyers


Combuyers este o companie care produce rafturi metalice dedicate uzului industrial, special proiectate pentru depozite, supermarket-uri, hypermarket-uri si asa mai departe. Tipul acesta de rafturi sunt perfecte pentru o mai buna organizare si pentru o identificare mult mai rapida a produselor.

Avantajele oferite de sistemele de rafturi metalice de la Combuyers:
  • mai buna organizare a spatiului de stocare
  • Costuri generale si de implementare reduse
  • Eficienta si productivitate crescuta
  • Acces rapid la paleti
  • Stocare mult mai rapida si mai organizata a produselor
  • Siguranta pentru produsele depozitate datorite rezistentei crescute
Cei care cumpara de la compania Combuyers beneficiaza de consultanta in ceea ce priveste proiectarea, ca totul sa se incadreze potrivit tuturor masuratorilor, cantitatii si greutatii care urmeaza sa fie plasata pe rafturi.

Clientii au la dispozitie multe categorii de rafturi: drive-in/drive-thru, rafturi cantilever, rafturi polite, rafturi anvelope, platforme metalice, mezanin si rafturi de magazin.

Pentru rafturi de tip drive-in/drive-thru sunt ideale pentru depozitele ceva mai mici, spatiul de depozitare putand fi utilizat cu pana la 90% mai mult fata de rafturile cu sisteme de paleti. Practic stivuitoarele pot intra printre rafturi. Pentru o organizare mai buna, marfa folosita mai putin importanta va trebui pusa inspre mijlocul rafturilor pentru ca cele de margine, cele mai importante, sa fie mult mai usor de accesat.

Rafturile de tip cantilever sunt produse pe mai multe nivele, pe un singur rand sau doua randuri spate in spate ce prezinta un acces extrem de rapid la marfa necesara. Cantileverul este perfect pentru depozitarea produselor, materialelor lungi neregulate si mixte. Rafturile cantilever  sunt ideale atat la interior cat si la exterior si nu exista limita de lungime. Ele pot fi achizitionate in functie de lungimi fiind realizate in asa fel incat sa se poata atasa inca un rand in lungime.

Un alt tip de rafturi folosit la scara industrial sunt rafturile de tip polite, care sunt printre cele mai practice in special pentru depozitele din magazinele mici sau mari dar si pentru supermarket-uri sau chiar si pentru uz personal, intr-un balcon, garaj , camara si asa mai departe. Se asambleaza destul de usor si sunt foarte rezistente si usoare.

Rafturile de tip platforme pentru depozitare sau podium, sunt solutia perfecta pentru halele mari industriale care dispun de un tavan foarte inalt. Cu ajutorul acestora se pot depozita marfuri dedesuot si se poate observa de a inaltime tot ce se intampla in hale putand fi astfel asezate in jurul punctelor de lucru.

Mai exista de asemeanea si rafturi pentru anvelope, nelipsite din depozitele producatorilor de jante sau anvelope, vulcanizarilor sau magazinelor mari sunt extrem de importante pentru o mai buna organizare si gestionare a spatiului. Caracteristica principala a acestor rafturi este ca faptul ca ofera posibilitatea clientului de a vedea anvelopele inainte de achizitionare iar accesul la anvelope se poate face de catre oricine fara a fi nevoie de stivuitoare pentru manipularea acestora.

Platforma mezanin este ideala pentru depozitele unde nu se poate folosi tot spatiul disponibil pentru depozitare dar in care totusi trebuie stocate cat mai multe marfuri. Totodata, sistemul de rafturi metalice mezanin permite manipularea produselor manual pregatindu-le pentru distributie si de vanzare.

Rafturile dedicate pentru interiorul magazinelor sunt potrivite pentru toate tipurile de magazine, de cartier, mici sau mari, supermarket-uri sau hipermarket-uri. Pe acestea se aseaza marfa pusa spre vanzare, avand o multime de culori si marimi pentru orice tip de magazin.
loading...

0 comentarii: