vineri, 14 septembrie 2018

Avantajele modelelor de videochat White Agency


Industria videochatului se afla intr-un trend ascendent, din ce in ce mai multe tinere indreptandu-se catre acest domeniu datorita numeroaselor avantaje de care au parte. Dincolo de beneficiile materiale insa, domnisoarele care opteaza pentru White Agency mai au parte si de alte avantaje foarte importante, cu ajutorul carora viata lor devine mai usoara si mai frumoasa!

Un look impresionant cu ajutor specialistilor
In primul rand, modelele trebuie sa arate intotdeauna impecabil atunci cand se infatiseaza barbatilor dornici de conversatii. In acest sens, fetele primesc ajutor pentru a avea o aparitie cat mai profesionala. Imediat dupa angajare, modelele beneficiaza de o sedinta foto glam, care le va ajuta sa aiba profile cat mai placute si mai atractive.

Program flexibil
Programul modelelor a fost gandit astfel incat sa le ofere acestora posibilitatea de a beneficia de cat mai mult trafic si de cat mai multi clienti, avand in vedere ca domnii se afla in strainatate. In acelasi timp, cu ajutorul orarelor de lucru, fetele pot avea parte de incasari care sa le satisfaca asteptarile. Turele disponibile la angajari videochat in Bucuresti sunt urmatoarele: 07:00 - 15:00, 15:00 - 22:00 sau 22:00 - 06:00. Ca bonus, modelele isi pot alege tura de weekend.

Cazare
Daca nu dispun de un loc in care sa stea, modelele pot beneficia de cazare gratuita videochat  intr-una dintre locatiile centrale din Capitala. Traind in acelasi loc in care muncesc, tinerele pot astfel sa se concentre mult mai bine pe ceea ce fac si, in acelasi timp au parte de compania altor colege cu care isi pot impartasi experientele.

Cele ce doresc sa beneficieze de cazare trebuie sa treaca printr-un interviu online, in prima faza, urmand sa primeasca un set de chei imediat dupa semnarea contractului. Domnisoarele trebuie sa respecte insa 2 reguli importante: nu trebuie sa aiba animale de companie si nici nu sunt permise vizitele din partea prietenilor.

Un cadru intim, de lux
Mediul de lucru este unul foarte placut. Camerele sunt mobilate si decorate astfel incat sa imbie la fantezie si la uitarea inhibitiilor. Domnisoarele se pot concentra exclusiv pe dorintele celor cu care discuta si le pot alimenta imaginatia prin diferite pozitii sexi sau pur si simplu prin discutii lungi si interesante.

Comisioane si bonusuri substantiale
Partea financiara este, bineinteles foarte importanta pentru modelele care lucreaza in industria videochatului. Ele isi doresc sa castige cat mai bine, pentru a-si indeplini dorintele personale. Un alt avantaj de care pot beneficia modelele este faptul ca dincolo de remuneratia pe care o primesc in mod normal, ele pot obtine si comisioane sau bonusuri substantiale in functie numarul de ore petrecute online, de numarul de clienti, dar si de statutul pe care il au pe platforma pe care lucreaza.

Spre deosebire de locurile de munca traditionale, unde fetele trebuie sa mearga de luni pana vineri, de dimineata pana dupa-amiaza, modelele dintr-un studio de videochat au libertatea de a lucra in mod flexibil si de a-si face treaba asa cum considera de cuviinta, atata vreme cat obtin rezultate si au cat mai multi clienti!
loading...

0 comentarii: