miercuri, 26 septembrie 2018

Avantajele serviciilor de inchirieri auto Bucuresti


In ultimii ani, tot mai multi oameni au inceput sa apeleze la serviciile companiilor de inchirieri auto Bucuresti atunci cand au nevoie de un mijloc de transport sigur si eficient. Confortul oferit, dar mai ales preturile extraordinar de mici sunt printre cele mai insemnate avantaje de care clientii se bucura inca din primul moment.

Oamenii de afaceri, spre exemplu, prefera sa aiba la dispozitie o masina inchiriata atunci cand ajung in Bucuresti pentru a beneficia in felul acesta de o mai mare libertate de miscare. Conditionarea oferita spre exemplu de taxiuri sau de mijloacele de transport in comun nu este pe placul multora dintre ei asa ca masinile inchiriate raman principala optiune in cazul unor astfel de deplasari.

DpD Exclusive Rental pune la dispozitia celor interesati o gama variata de masini, de la cele de lux printre care se numara brandurile Audi, BMW sau Mercedes pana la cele low cost precum Dacia Logan, Opel sau Peugeot. Toate aceste masini pot fi dotate si cu extra servicii in functie de preferintele fiecarui client in parte. Exista inclusiv optiunea inchiriereii unui GSP sau a unui scaun pentru copil, servicii care sunt taxate in mod suplimentar conform listei afisate pe site.

Cei care vor sa scape de grija sofatului si vor sa se relaxeze pot apela cu incredere la serviciile unui sofer profesionist. Acesta este un alt beneficiu pe care firmele de inchirieri auto Bucuresti le ofera clientilor sai. Contra unei sume modice, o persoana se poate bucura de frumusetea peisajului in vreme ce masina este condusa in siguranta la destinatie.

Clientii care sunt interesati de inchirierea unei masini isi pot face o idee asupra costului total cu ajutorul calculatorului de preturi afisat pe site. Acestia trebuie sa introduca data de preluare si de returnare, dar si tipul masinii dorite astfel incat computerul sa genereze o suma estimativa. Se vor achita in mod separat 6 Euro/zi in cazul clientilor care opteaza pentru polita Casco sau se poate alege plata unui depozit in avans care urmeaza sa fie returnat daca masina nu prezinta niciun semn de uzura.

Toate masinile sunt noi si beneficiaza de revizii periodice pentru ca potentialii clienti sa circule in cele mai bune conditii de siguranta. Compania pune la dispozitie inclusiv un serviciu de asistenta rutiera valabil in cazul unor defectiuni. Masina poate fi preluata si dusa direct la service pentru remedierea in cel mai scurt timp a problemelor aparute. Pentru a diminua disconfortul creat, DpD Exclusive Rental va oferi o alta masina clientului astfel incat acesta sa se poata deplasa in continuare fara probleme.

Fara doar si poate avantajele oferite de firmele specializate sunt infinite. De la preturi imbatabile si pana la servicii impecabile, totul este atent gandit pentru a satisface necesitatile celor mai pretentiosi clienti. Cu doar un singur click, acestia pot opta pentru masina preferata, masina care ii poate astepta atat la aeroport, cat si in alte puncte de livrare.
loading...

0 comentarii: