vineri, 28 septembrie 2018

Completeaza garderoba cu cei mai buni pantaloni ski


In sezonul rece, toata lumea trebuie sa aiba in garderoba cel putin o pereche de pantaloni ski. Atunci cand temperaturile sunt foarte scazute, atat femeile, cat si barbatii, dar si copii trebuie sa poarte piese vestimentare potrivite pentru iarna, astfel incat sa se simta confortabil si sa nu simta frigul de afara. Mai jos exista cateva sfaturi importante despre cum trebuie alesi pantalonii, astfel incat sa ofere confort termic, dar si lejeritate in miscare!

Marimea potrivita
In primul rand, este important ca marimea pantalonilor sa fie cea potrivita. Astfel, femeile, barbatii, dar si copiii ii vor putea purta fara probleme si, in acelasi timp se vor simti confortabil, putand infrunta chiar si cele mai scazute temperaturi! Recomandat este ca aceste piese vestimentare sa fie putin largute, astfel incat sa permita pielii sa respire. Daca pantalonii sunt prea stramti pe corp, atunci limiteaza posibilitatea de miscare.

Elasticul din talie
Avantajul pantalonilor de ski este ca in talie au un elastic ce poate fi reglat in functie de conformatia tuturor oamenilor. Este important ca banda elastica sa fie fixata foarte bine, astfel incat frigul sa nu patrunda in interior.

Tipul de material
Recomandat este ca pantalonii de ski sa fie realizati din materiale moi, care sa permita pielii sa respire si care, in acelasi timp sa absoarba transpiratia. De exemplu, cei carora le place sa schieze trebuie sa poarte aceste piese vestimentare o zi intreaga, timp in care fac foarte multa miscare. Daca pantalonii nu ar absorbi transpiratia, atunci pielea se poate irita.

Pantalonii pot fi purtati oriunde
Multa oameni considera ca pot purta pantaloni ski doar pe partie. Gresit! Ei pot fi purtati chiar si in zilele obisnuite, in care femeile si barbatii merg la cumparaturi sau la o plimbare in parc, iar cei mici ii pot purta atunci cand ies afara sa se joace in zapada impreuna ceilalti copii de varsta lor.

Culoarea
Chiar daca pantalonii de ski au rolul de a tine cald in zilele foarte reci de iarna, ei trebuie sa fie placuti si din punct de vedere estetic. Asadar, doamnele pot alege modele viu colorate, poate chiar si cu modele, astfel incat sa le faca placere sa le imbrace. La pol opus, domnii se pot indrepta catre pantaloni uni.

Buzunare
Ideal este ca pantalonii de ski sa aiba si buzunare (cu fermoar), pentru ca  astfel pot fi pastrate obiectele de valoare: chei sau bani. In plus, piesele vestimentare care au si buzunare sunt mult mai interesante din punct de vedere al designului.

Lungimea pantalonilor
Persoanele care intentioneaza sa mearga la munte pentru a schia trebuie sa aleaga intotdeauna pantaloni mai scurti decat cei pe care ii poarta in mod normal, pentru a se simti cat mai comod atunci cand poarta claparii. In plus, in general, acest tip de pantaloni este dublu captusit in partea de jos, pentru ca zapada sa nu ajunga la piele pe partie.
In ultimii ani, iernile au fost suficient de geroase, incat temperaturile sa scada considerabil in termometre. Asadar, femeile, barbatii, dar si copiii trebuie sa poarte o imbracaminte adecvata conditiilor meteorologice, pentru a se feri de raceli si pneumonii!
loading...

0 comentarii: