joi, 13 septembrie 2018

In restaurantele de top cuptoarele gastronomice sunt nelipsite


Acasa, pentru a face cea mai buna mancare, ai nevoie de un aragaz ceva mai sofisticat si de putina pricepere, de rabdare si de atentie. In restaurantele de top sau intr-un fast-food, in cantine ai nevoie de cuptoare gastronomice.

Aceste echipamente speciale pot fi pe carbuni, cu convectie si aburi, si umidificare, in presiune inalta, sunt sigure si usor de folosit, nu ard mancarea si rezista foarte bine la uzura. Functiile avansate si curatarea automata, consumul redus de curent si de apa, de resurse transforma cuptoarele moderne intr-un echipament care nu are voie sa lipseasca din bucatariile profesionale.

Temperatura se regleaza usor si e controlata permanent, fiecare fel de mancare are o temperatura simplu de setat, unele cuptoare gastronomice au si pornire intarziata si permit gatirea peste noapte. Spatiul din interior este suficient de incapator si de bine izolat pentru ca toate felurile de mancare sa se poata face cat mai repede si cat mai bine. In functie de ce echipament alegeti puteti avea programe presetate de gatire in vid, de sterilizare, smoking, afumare la rece si cald, drying, uscare, confiere.

Usile de acces si de verificare sunt din sticla securizata, geamuril exterior nu te ard daca vrei sa verifici ceva, ventilatoarele din interior permit distribuirea uniforma a caldurii. Corpul cuptoarelor e din otel inoxidabil, au accesorii de calitate, din materiale rezistente la uzura si la temperaturi mari.

Cuptoarele gastronomice se potrivesc perfect in orice bucatarie profesionala, au dimensiuni compacte, sunt usor de curatat si de intretinut si au garantii extinse pentru orice reparatii. Orice ingrediente veti introduce in cuptoarele gastronomice vor fi gatite impecabil, veti obtine doar preparate delicioase si bine facute pentru cei mai pretentiosi clienti. Dupa fiecare folosire cuptoarele se pot refolosi fara probleme, nu au nevoie de perioade lungi de „respiro”, pot functiona continuu ore intregi fara probleme.
loading...

0 comentarii: