Avantajele achizitionarii unei camere frigorifice vitrate. Sfaturi de la specialisti

Cei care detin restaurante, pub-uri sau terase sunt intr-o continua competitie, asa ca au nevoie sa ofere clientilor cele mai bune bauturi si cele mai bune produse culinare. De aceea, in fiecare local trebuie sa existe neaparat echipamente frigorifice pentru bauturi de calitate, cu ajutorul carora sucurile, apa si bauturile alcoolice sa poata fi pastrate mereu la rece, la fel ca si produsele alimentare. Cei care detin afaceri trebuie, asadar sa citeasca neaparat randurile urmatoare, pentru a afla care sunt avantajele achizitionarii acestor tipuri de camere frigorifice!

Spatioase si incapatoare
In primul rand, restaurantele, pub-urile si terasele sunt de obicei create pentru un numar mare de clienti, ceea ce inseamna ca patronii trebuie sa dispuna de suficiente bauturi incat sa faca fata cererii. Cu ajutorul echipamentelor frigorifice potrivite, ei isi pot desfasura activitatea astfel incat sa le faca pe plac tuturor celor care le trec pragul!

Acces facil la bauturi cu ajutorul mai multor usi
Bine de stiut este faptul ca pe piata exista camere frigorifice vitrate cu pana la 8 usi. Astfel, intr-un local mare, ospatarii nu vor fi nevoiti sa astepte unul dupa celalalt pentru a lua bauturile pe care le-au comandat clientii de la mesele si astfel totul va decurge mult mai usor.

Economie de energie electrica
Un alt mare avantaj al utilizarii camerelor frigorifice este faptul ca astfel se poate economisi energie electrica. Aceste obiecte dispun de o structura realizata din panouri termoizolante, iar fatada vitrata are un coeficient de transfer termic foarte scazut.

Design interesant
Intrucat camerele frigorifice sunt destul de mari, iar ospatarii trebuie sa aiba acces foarte usor la ele, de cele mai multe ori sunt amplasate direct pe terasa ori in restaurant. Asadar, ele trebuie sa aiba un design interesant, astfel incat sa se incadreze foarte bine in peisajul locului. De exemplu, se pot alege modelele cu fatada luminoasa, pentru ca acestea sunt foarte interesante si pot fi chiar de ajutor pe timpul serii!

Reglarea temperaturii
Un alt avantaj important de care pot beneficia persoanele care achizitioneaza camere vitrate este acela ca pot regla temperatura foarte usor datorita panoului electronic de control. Majoritatea modelelor sunt dotate cu un display interesant si usor de folosit in vederea reglarii temperaturii. Astfel, angajatii se pot asigura ca toate bauturile sunt pastrate la o temperatura optima (nu foarte mica).
Toti cei care se afla in cautarea unor camere vitrate trebuie sa decida in privinta unui model in functie de avantajele pe care le are. Astfel isi vor putea desfasura activitatea cat mai usor si mai simplu, oferind clientilor lor bauturi si produse culinare delicioase!


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top