miercuri, 30 ianuarie 2019

Cum sa procedezi pentru a reduce din stresul zilnic?


Traim intr-o lume dominata de dinamica, totul se petrece in jurul nostru in viteza, ne straduim sa ne imprimam acest ritm alert pentru a ne integra, iar toata aceasta goana fara sfarsit din viata noastra ne aduce deseori stres si epuizare.

De aceea, vom cauta solutii in acest sens, menite cel putin sa diminueze din stres, daca nu chiar sa-l alunge cu totul. Iar printre metodele pe care le avem la indemana pentru a combate stresul, care de multe ori este vinovat de ineficienta noastra in diverse domenii de activitate, se numara si adoptarea unui stil de viata cat mai ordonat. Si nu este vorba doar despre renuntarea la o alimentatie haotica si adoptarea uneia corecte, sanatoase, combinata cu miscare mai multa, ci si de insusirea unei anumite discipline in viata de zi cu zi.

Este vorba despre imbratisarea unui stil de viata mai ordonat, mai organizat, care odata aplicat va incepe in scurt timp sa-si arate beneficiile. Poti incepe in acest sens cu instalarea acasa a unui instrument foarte util, respectiv o tabla magnetica de la Absolut Office, de exemplu, care se va dovedi un aliat extrem de potrivit in demersul tau de a te organiza mai bine, vezi mai multe, pe site.
Cu ajutorul unei table magnetice, instalata strategic pe frigider, iti vei putea nota la indemana si la vedere ceea ce planuiesti pe termen scurt sau vei putea trece si alte detalii pe care vrei sa ti le amintesti din obiectivele propuse pentru perioada imediat urmatoare.

Organizarea trebuie sa se regaseasca nu numai in ceea ce priveste planificarea  in functie de prioritati a activitatilor tale, ci si in privinta lucrurilor tale. Asa ca preocupa-te sa faci si sa mentii ordinea in dressing, in dulapuri si sertare, renuntand la acele obiecte uzate, inutile si de care nu te-ai ocupat pana acum din comoditate.

De asemenea, aceeasi organizare trebuie mentinuta si la locul de munca, fapt care iti va aduce cu siguranta un plus de eficienta. Desi la prima vedere aceste metode iti amintesc mai mult de recomandarile parintesti de care, copil fiind, tineai cont cu mare greutate, considerandu-le un soi de corvoada, fara a fi vorba despre o strategie sofisticata de eliminare a stresului, vei constata aplicandu-le ca si in acest caz simplitatea unor decizii poate fi calea cea mai buna catre succes.
loading...

0 comentarii: