miercuri, 30 ianuarie 2019

Servicii de tractare profesionistă pentru o mașină cu transmisie automată


Mașinile cu transmisie automată sunt foarte populare astăzi în România. Acestea sunt achiziționate nu numai de șoferii începători, dar și de către șoferii experimentați. Ele sunt ideale când funcționează corect, dar pot să fie extrem de dificil de tractat dacă au probleme grave în trafic.

Un remorcaj auto delicat se face doar de o firmă profesionistă

Mulți se întreabă dacă există o diferență netă între remorcarea unei mașini cu o transmisie manuală și un autovehicul cu transmisie automată. La prima vedere pare că totul este simplu: maneta schimbătorului de viteze se află în poziția recomandată, motorul este blocat, pur și simplu procedezi la tractarea mașinii. Dar nu totul este atât de banal: în loc de o procedură facilă, vă puteți aștepta cu ușurință la o solicitare serioasă a cutiei automate.

Mulți specialiști în tractări auto afirmă că a remorca o mașină cu transmisie automată nu e posibilă decât cu mari precauții, deoarece există riscul de a deteriora transmisia. Au dreptate: tractarea autovehiculului ce are cutie de viteze automată este permisă doar dacă se urmează anumite reguli stricte.

Cutia de viteze automată este convenabilă și ușor de folosit, mai ales pentru conducătorii auto noi. Totuși, în modul urban, mai ales în București, cu opriri și porniri frecvente la semafor, nu se recomandă trecerea selectorului de viteze de la poziția "D" în poziția "N" (neutru). Datorită modificării dramatice a presiunii generate în unitatea hidraulică a transmisiei automate, aceasta poate fi supusă uzurii accelerate.

Caracteristica principală a transmisiei automate este că, spre deosebire de transmisiile manuale, de obicei întregul mecanism auto va "funcționa" în transmisia automată. Cu toate acestea, rotația forțată, spre deosebire de funcționarea normală, poate deteriora cu ușurință acest mecanism, deoarece acesta se va supraîncălzi.

Puteți evita problemele doar dacă monitorizați în mod constant temperatura lichidului de transmisie. În general, se recomandă remorcarea la o viteză care să nu depășească 40 km/oră pentru distanțe care nu depășesc 25 km. După această tractare scurtă trebuie să opriți și să lăsați transmisia să se răcească. Mai apoi, puteți pleca mai departe.

Alegeți servicii de tractare performante, pentru a evita cheltuieli viitoare exorbitante

Desigur, toate aceste operațiuni desfășurate cu un camion de remorcare sunt foarte scumpe, dar reparația unei transmisii automate este chiar mai costisitoare.

În timpul remorcării, este mai bine să evitați activarea modului kickdown și, de asemenea, să blocați trecerea transmisiei automate la transmisiile de supraîncărcare, folosind modul overdrive off (dacă există o astfel de funcție).

Alegeți un serviciu de remorcare competitiv pentru a vă asigura că mașina dvs. va avea parte de ce e mai bun. Niște angajații bine instruiți, cu experiență și întotdeauna orientați către nevoile clientului, utilizând echipamente de tractare de ce includ know how-ul necesar, o să vă ajute prompt ca să ieșiți fericit din orice situație neplăcută de blocare din pricina unor defecțiuni tehnice a autovehiculului survenite pe un drum public.

Corectitudinea, competența și echipamentul bun, acestea sunt cele trei criterii esențiale de selecție pentru serviciu de top în materie de remorcare auto. Nu faceți rabat la ele!
loading...

0 comentarii: