luni, 28 ianuarie 2019

Tipuri de materiale electrice pe care le poti achizitiona online la super pret


Pentru cei care cauta materiale electrice engros, insa nu stiu de unde sa le cumpere la cel mai bun raport calitate - pret si nu au timp sa umble prin marile magazine pentru a le cauta, pot comanda online orice au nevoie in acest sens. De la cabluri electrice si sigurante, pana la prize, intrerupatoare si tablouri electrice; de la corpuri si surse de iluminat, pana la lanterne, baterii si acumulatori; chiar si electrocasnice pot fi comandate online si ajung la destinatie in cel mai scurt timp.

Ce se poate comanda dintr-un magazin online de materiale electrice angro?

De orice material electric au nevoie specialistii, acesta poate fi comandat in cantitati mari din magazinul online Spincomexim. Concret, electricienii pot comanda cabluri electrice de tip conductor, cordon, bransament, semnal sau cabluri cupla derulator, precum si cabluri pentru instalatii electrice angro.

Cablurile electrice au nevoie de trasee pentru siguranta utilizatorilor. Clientii pot comanda, asadar, tuburi de PVC, canal cablu PVC, jgheaburi metalice, banda izolier, tuburi termocontractabile, banda suport, doze electrice si lista nu se opreste aici. Pentru specialistii care sunt chemati la diferite lucrari de schimbare a instalatiei electrice, sunt disponibile tablouri bransament, contoare curent, cutii de sigurante, sigurante fuzibile, ceramice, contactori, relee termice.

Materialele electrice angro includ si diferite feluri de prize si intrerupatoare, precum si corpuri de iluminat pentru locuinta sau care pot fi folosite in scopuri comerciale, de la panouri LED si aplice, pana la felinare de gradina, corpuri industriale si stradale si dulii.

Totodata, persoanele interesate pot investi in becuri LED, tuburi LED, benzi LED, becuri economice, incandescente sau cu halogen, in becuri sodiu sau tuburi de neon, variante accesibile ca pret, daca sunt comandate angro, dar si economice in ceea ce priveste consumul. Din catalogul de produse nu lipsesc bateriile, soneriile, accesoriile TV si incubatoarele de oua.

Avantajele cumpararii materialelor electrice angro

Primul si cel mai important avantaj este acela al pretului foarte accesibil. Produsele si accesoriile electrice cumparate in cantitati mari sunt ideale pentru specialistii in domeniu, pentru cei care lucreaza ca electricieni sau detin firme de profil si vor sa le asigure angajatilor toate cele necesare, precum si pentru firmele mari, care au nevoie sa schimbe instalatia electrica.

De asemenea, intr-un depozit de materiale electrice, produsele prezinta garantia calitatii; nu sunt, pur si simplu, comercializate pentru persoanele fizice, ci si pentru cele juridice, care se ocupa cu astfel de activitati. Spre deosebire de magazinele traditionale, clientii ar spune ca o comanda online dureaza mult pana ajunge acasa sau la sediul firmei. Nimic mai fals! Comanda ajunge in cateva zile lucratoare la destinatie, indiferent de cantitate, iar plata se face la livrare sau online cu cardul, fara a fi percepute comisioane suplimentare pentru tranzactii.

Cu o experienta de peste doua decenii in domeniul instalatiilor si al echipamentelor electrice, compania Spin Com Exim asigura livrarea unor produse de calitate si stocuri cu mii de materiale electrice.
loading...

0 comentarii: