marți, 22 ianuarie 2019

Unde îți poți cumpăra o casă la preț bun în București


Poate te-ai înscris în programul Prima Casă și tocmai îți cauți casa visurilor. Sau te-ai plictisit de locuința ta și vrei să o schimbi cu o casă mai mare sau într-o zonă nu atât de poluată precum aceea în care locuiești momentan. Indiferent în care dintre situații te regăsești, sau dacă ești în căutarea unor case de vânzare, o alegere inspirată este să îți cumperi o casă într-una dintre zonele limitrofe ale orașului București. Astfel, scapi de poluarea orașului, inclusiv de poluarea fonică, și poți cumpăra o casă la un preț accesibil foarte aproape de București. Iată care sunt comunele limitrofe din București în care îți poți cumpăra o casă.

Bragadiru

Bragadiru este un oraș din județul Ilfov, situat la 8 km de Municipiul București, pe drumul național DN 6 București-Alexandria. Oraș-satelit al Municipiului București, Bragadiru se întinde pe o suprafață de 2.179 ha. Este situat în imediata vecinătate a Municipiului București, astfel că beneficiază de o puternică dezvoltare social-economică. Printre principalele motive care au ajutat orașul să se dezvolte din punct de vedere social-economic se numără apropierea de București, existența unor exploatări importante de țiței, precum și prezența în oraș a unor unități economice cu tradiție.
Ca posibilități de recreere, ai la dispoziție Parcul Bragadiru. Acesta este ideal pentru plimbări, ieșire la joacă a copiilor, sau chiar un grătar. Parcul Bragadiru se întinde pe aproximativ 8 hectare și este modernizat cu fonduri europene. Cuprinde piste de biciclete, locuri de joacă pentru copii și o zonă special amenajată pentru grătar în aer liber.
Poți găsi o mulțime de case de vânzare în Bragadiru, situate în imediata apropiere a mijloacelor de transport în comun, grădinițelor și școlilor. Prețul pentru o casă în Bragadiru variază de la 20.000 euro până la peste 300.000 euro.

Popești-Leordeni

O altă localitate în care ai putea să îți cumperi o casă este Popești-Leordeni. Aceasta este a doua cea mai mare suburbie din România și se află la sud-est de Municipiul București, situată pe malul drept al râului Dâmbovița. Popești-Leordeni se află la 9 kilometri de centrul capitalei și orașul este străbătut de șoseaua națională DN4, care leagă Municipiul București de Oltenița. Șoseaua Națională DN4 se intersectează, la limite sud-estică a orașului, cu șoseaua de centură a Municipiului București.
Orașul Popești-Leordeni are o suprafață totală de 5.580 ha. La ieșire, pe partea stângă a șoselei, este o pădure întinsă pe 10 km, care are în prezent statutul de rezervație cinegetică.
Printre avantajele unei case în Popești-Leordeni se numără apropierea de Municipiul București și facilitățile acestuia, fără a fi, însă, în mijlocul poluării și zgomotului. Printre dezavantaje se numără faptul că unele dintre locuințele din această localitate nu sunt racordate la utilități și locurile de parcare din localitate sunt limitate.
Prețul unei case în Popești-Leordeni poate fi cuprins între 65.000 euro și 300.000 euro, existând și alte variante de cost, în funcție de suprafața terenului și de utilitățile de care dispune casa.

Domnești

Comuna Domnești se află în sud-vestul județului Ilfov, la vest de București. Este străbătută de șoseaua județeană DJ602, care duce spre est în București, în zona Prelungirea Ghencea, și spre nord-est către Ciorogârla. În Domnești, acest drum județean se intersectează cu șoseaua județeană DJ401A. De asemenea, DJ602 se intersectează cu șoseaua de centură a Municipiului București la limita dintre comună și București. Comuna Domnești este străbătută de calea ferată București-Videle. Prețurile caselor în Domnești variază de la 30.000 euro la 250.000 euro.

Unde să îți cumperi o casă la preț bun în București

Cea mai bună alternativă la o casă în mijlocul Bucureștiului este o casă în Bragadiru, Popești-Leordeni sau Domnești. Astfel, vei beneficia de toate facilitățile pe care le oferă municipiul București, fiind în imediata apropiere a acestuia, dar vei fi, totodată, departe de zgomotul orașului și de poluare. În plus, găsești case de vânzare în comunele limitrofe municipiului București la prețuri mai accesibile decât ale caselor din cartierele capitalei.
loading...

0 comentarii: