Critic National

Ce trebuie sa stii despre cladirile din otel?

O cladire din otel este o structura metalica fabricata cu otel pentru suportul intern si pentru placarea exterioara, spre deosebire de cladirile cu rama din otel care utilizeaza in general alte materiale pentru podele, pereti si plic exterior. Cladirile din otel sunt utilizate pentru o varietate de scopuri, inclusiv depozitare, spatii de lucru si cazare. Acestea sunt clasificate in tipuri specifice in functie de modul in care sunt utilizate.

Cladirile din otel au castigat popularitate la inceputul secolului XX. Utilizarea lor a devenit mai raspandita in timpul celui de-al doilea razboi mondial si s-a extins semnificativ dupa razboi, cand otelul a devenit mai disponibil. Cladirile din otel au fost acceptate pe scara larga, in parte datorita eficientei costurilor. Gama de aplicatii s-a extins cu materiale, produse si capabilitati imbunatatite, cu disponibilitatea unui software de proiectare asistat de computer.

Avantaje

  • Otelul ofera mai multe avantaje fata de alte materiale de constructie, cum ar fi lemnul:
  • Otelul este solid din punct de vedere structural si fabricat conform specificatiilor si tolerantelor stricte.
  • Orice exces de material este 100% reciclabil.
  • Otelul nu deformeaza cu usurinta, catarama, rasucire sau indoire si, prin urmare, este usor de modificat si ofera flexibilitate in proiectare. Otelul este, de asemenea, usor de instalat.
  • Otelul este rentabil si fluctueaza rar in pret .
  • Otelul permite o calitate mai buna a constructiei si o intretinere mai mica, oferind in acelasi timp siguranta si rezistenta imbunatatite.
  • Odata cu propagarea mucegaiului si a mucegaiului in cladirile rezidentiale, utilizarea otelului minimizeaza aceste infestari. Mucegaiul are nevoie de material umed, poros, pentru a creste. Stifturile din otel nu au aceste probleme.

Cand o cladire cu rama de otel este demolata, componentele sale pot fi refolosite sau circulate in sistemul de reciclare cu bucla inchisa a industriei siderurgice pentru topire si reaprovizionare. Otelul poate fi reciclat la nesfarsit, fara pierderea proprietatilor. Nimic nu este irosit. Otelul economiseste utilizarea resurselor naturale naturale, deoarece aproximativ 30% din otelul nou astazi este deja fabricat din otel reciclat.

Se adauga rezistenta la foc

Testarea extinsa a lucrarilor structurale din otel si a structurilor complete din otel a oferit industriei o intelegere completa a modului in care cladirile din otel raspund la foc. Tehnicile avansate de proiectare si analiza permit specificarea precisa a cerintelor de protectie impotriva incendiilor din cladirile incadrate din otel, ducand adesea la reduceri semnificative ale cantitatii de protectie impotriva incendiilor.

Eficienta energetica

Cladirile din otel permit o izolare mult mai buna decat cladirile traditionale. Aceasta eficienta energetica sporita poate reduce semnificativ facturile de incalzire si racire.

Pe site-ul Evobuild, site-ul oficial al magazinului online veti gasi toate detaliile necesare in ceea ce priveste calitatea serviciilor pe care compania le ofera.

loading...

Add comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.