Anamaria Prodan are probleme cu Vasile Miriuță. „Tati” își vrea banii și amenință cu judecata. „Nu știu ce se întâmplă acolo”

Anamaria Prodan are numai probleme de când a ajuns la Fc Hermannstadt. Echipa a primit licența pentru Liga 1 pe ultima sută de metri, formația se zbate la retrogradare și nu a câștigat niciun punct de două meciuri, iar fostul antrenor amenință cu judecata. Vasile Miriuță a fost dat afară după meciul cu Sepsi și acum își vrea toți banii. Cu Vasile Miriuță pe bancă Fc Hermannstadt a câștigat un meci și a obținut două partide de egalitate în confruntările din play-out. După ce a fost dat afară, echipa a uitat să câștige. Noul antrenor, spaniolul Ruben Albes, a condus echipa în două partide. Le-a pierdut pe amândouă. „Când ceva merge bine nu schimbi. Echipa juca bine cu Vasile Miriuță. Făcusem un grup bun acolo… o familie. Nu înțeleg de ce s-a făcut schimbarea. Echipa a fost alegerea dânsului. Eu nu îl băgam pe Debeljuh titular. Nu a jucat de mult și îl cunosc bine. Eu verticalizam mai mult, direct pe atacant. Stilul german! Nu știu ce se întâmplă acolo. Cu mine echipa alerga, aveam lângă noi și un preparator fizic foarte bun…”, a declarat Vasile Miriuță la Digi Sport. Vasile Miriuță amenință că dă clubul în judecată Vasile Miriuță a fost anunțat că trebuie să plece după egalul din deplasare de la Sepsi. Își vrea însă toți banii și amenință că va da clubul în judecată. „Eu sunt în litigiu pentru bani, prima oară în viața mea cu un club. Sunt banii mei și am muncit pentru ei. După meciul cu Sepsi mi s-a spus că nu mai vor cu mine. Mi-au spus că vor un joc mai ofensiv. În play-out, la retrogradare, nu joci spectaculos, trebuie să joci la victorie”, a mai declarat Vasile Miriuță „Trăgeam cu ochiul la telefonul domnului Miriuță. Mă gândeam că sună cineva de la Sibiu și spune. «Hai, înapoi, că este groasă»!”, a declarat și Ion Crăciunescu, la Digi Sport. Vasile Miriuță și Anamaria Prodan au fost în relații până acum câteva săptămâni. Fostul antrenor al echipei (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.