Critic National
, Anca Alexandrescu, despre interviul EXCLUSIV cu Dragnea, din închisoare: ”Sunt dezvăluiri fără precedent”, Critic National, Critic National

Anca Alexandrescu, despre interviul EXCLUSIV cu Dragnea, din închisoare: ”Sunt dezvăluiri fără precedent”

Liviu Dragnea rupe tăcerea după mai bine de un an. În exclusivitate la Realitatea PLUS, fostul lider al PSD a răspuns timp de cinci ore întrebărilor Ancăi Alexandrescu, realizator Realitatea PLUS și coordonator al site-ului realitateadinpsd.net, despre tot ce nu a putut vorbi de când se află la închisoare. Este primul interviu de când Liviu Dragnea a fost arestat la sfârșitul lunii mai a anului 2019.

”Efectiv, i se interzice dreptul de a vorbi, deși sunt mulți jurnaliști care au cerut un interviu cu Liviu Dragnea. Am făcut multe demersuri în acest sens. Am încercat toate variantele, am solicitat la Administrația Penitenciarelor și abia ieri a fost aprobată cererea mea, astăzi dimineață am înregistrat pe skype și urmează, la ora 18.00, să difuzăm interviul. Sunt câteva ore de interviu”, a spus Anca Alexandrescu la Realitatea PLUS. 

Aceasta a spus că mulți vor ”tremura” până la ora interviului și la cele care vor urma.

”Va urma un interviu cu Irina Tănase. Urmează nume importante, șefi din servicii, din foarte multe instituții”, a mai spus Anca Alexandrescu.

Interviul va fi difuzat joi, începând cu ora 18.00, la Realitatea PLUS.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi