Critic National
critic national stiri 24/7

Au fost nominalizați trei noi membri ai Consiliului Audiovizualului

Șefa de cabinet a fracțiunii socialiștilor, Ala Ursu-Antoci, și doi jurnaliști au fost nominalizați de comisia parlamentară de resort pentru a deveni membri ai Consiliului Audiovizualului, în urma unui concurs, relatează portalul Deschide.md. Jurista Ursu-Antoci, care a candidat pe lista Partidului Socialiștilor la alegerile parlamentare din 2019, a fost desemnată împreună cu jurnaliștii Larisa Manole și Ion Robu.

Nominalizarea acestei candidate afiliate politic survine pe fundalul acuzațiilor la adresa principalului partid de guvernământ despre faptul că ar fi concentrat în mâinile sale o mare putere mediatică, inclusiv cu sprijinul Consiliului Audiovizualului, intituția care supraveghează posturile de radio și televiziune. Decizia finală privind numirea celor trei din totalul de nouă membri ai Consiliului Audiovizualului urmează a fi luată de plenul parlamentului.

cititi articolul complet în Radio Europa Liberă


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi