Bacalaureat: Se apropie afisarea rezultatelor. Unii elevi pot fi dezavantajati de erorile profesorilor supraveghetori / Lucrare anulata din greseala

thumbs

Candidatii la examenul de Bacalaureat de anul acesta au trecut peste emotii si s-au concentrat asupra subiectelor, pe care le-au rezolvat cum au stiut mai bine. Mai mult sau mai putin siguri pe raspunsurile date, acestia au predat lucrarile si asteapta, cu sufletul la gura, afisarea primelor note. Pentru unii dintre ei rezultatele vor fi dovada unor eforturi indelungate si a unei pregatiri temeinice. Altii spera sa treaca „examenul maturitatii” si sa capete diploma de BAC cu care se vor putea angaja in locul dorit.

REZULTATELE LA BAC 2020 vor fi publicate pe MEDIAFAX.ro in cel mai scurt timp posibil.

Dar ce se intampla cand nu propriile greseli, ci erorile unei alte persoane pun in pericol visurile tale de proaspat absolvent de liceu? Este cazul unei tinere din Vrancea, careia lucrarea la Limba si literatura romana i-a fost anulata fara motiv. Ar fi vorba despre o eroare a profesorului supraveghetor de la Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea” din Focsani, care trebuia sa anuleze teza altui candidat.

Profesorul neatent a fost sanctionat disciplinar, potrivit informatiilor publicate in Monitorului de Vrancea . Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Vrancea au declarat ca, in urma confuziei create, a aparut misterul unei „teze in plus”: unul dintre candidati avea doua teze, intrucat nu i se anulase teza refacuta, pe cand lucrarea unui alt absolvent fusese anulata fara motiv.

Oficialii au precizat pentru AGERPRES ca situatia a fost rezolvata, iar fiecare candidat isi va primi nota cuvenita.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.