Critic National
, China se misca rapid. Un vaccin experimental anti-COVID 19 va fi folosit pentru armata, Critic National, Critic National

China se misca rapid. Un vaccin experimental anti-COVID 19 va fi folosit pentru armata

A fost aprobat un vaccin chinez pentru coronavirus experimental pentru utilizare militara in China. Vaccinul Ad5-nCoV, dezvoltat in comun de CanSino Biologics si Institutul de Biotehnologie de la Beijing din Academia de Stiinte Medicale Militare, este unul dintre cei opt candidati la vaccin creat de firme chineze si aprobat pentru a fi utilizat la studii umane impotriva SARS-CoV -2 virus, care provoaca boala COVID-19.

CanSino Biologics a declarat luni ca vaccinul recombinant impotriva coronavirusului a primit aprobarea dupa ce studiile clinice au dovedit ca este sigur si oarecum eficient.

Vaccinul Ad5-nCoV a obtinut, de asemenea, aprobarea testarii umane in Canada. CanSino a declarat intr-un dosar ca utilizarea vaccinului de catre armata pentru o perioada de un an a fost aprobata de Comisia Militara Centrala a Chinei pe 25 iunie, a informat Reuters.

„Ad5-nCoV este in prezent limitat doar la uz militar, iar utilizarea acestuia nu poate fi extinsa intr-o gama mai larga de vaccinare fara aprobarea Departamentului de suport logistic”, a spus CanSino, referindu-se la departamentul Comisiei Militare Centrale, unde utilizarea militara a vaccinului. a fost aprobata.

Studiile clinice ale vaccinului Ad5-nCoV in faza 1 si faza 2 au aratat ca vaccinul are potentialul de a preveni infectiile cauzate de noul coronavirus.

Intre timp, China National Biotec Group a declarat luni ca un vaccin experimental COVID-19 dezvoltat de unitatea sa din Beijing a aratat rezultate promitatoare in studiile clinice.

Pana la data respectiva, nu exista niciun vaccin care sa fi fost aprobat pentru uz comercial impotriva COVID-19, care pana acum a pretins cel putin 499,510 vieti in intreaga lume.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi