Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Consiliul Judeţean Vrancea

Este revoltător cum PNL îşi bate joc de sănătatea vrâncenilor!

În urmă cu două luni atrăgeam atenţia în legătură cu faptul că toată responsabilitatea a ceea ce se întâmplă cu sănătatea vrâncenilor în pandemie este doar a PNL Vrancea! Spuneam acest lucru după ce ministrul sănătăţii, Nelu Tătaru l-a demis pe directorul DSP Vrancea şi a pus conducere militară la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” Focşani.

Dacă ar fi să facem un bilanţ al lunilor de pandemie, am vedea cu claritate cum îşi bate joc PNL de sănătatea vrâncenilor!

După ce au urlat ca în coteţ că nu am alocat noi, Consiliul Judeţean Vrancea, bani pentru achiziţionarea de aparate de testare la Spitalul Judeţean şi după ce au pus la conducerea acestei instituţii o duduie pe care au recomandat-o pilele, relaţiile şi gradele de rudenie cu berbecul de prefect, iată că nici astăzi, după mai bine de 60 zile, liberalii nu au fost în stare să monteze un aparat cu care să fie testaţi vrâncenii care sunt suspecţi de coronavirus!

Şi toate acestea în condiţiile în care numărul bolnavilor de COVID creşte alarmant în Vrancea! Ce dovadă mai bună de amatorism şi cinism, în acelaşi timp!?

Când, în plină pandemie, pui la conducerea DSP Vrancea un stomatolog din vârful muntelui, iar la şefia Spitalului Judeţean pui tot un stomatolog şi tot din rural, este o dovadă clară de amatorism! Când aceşti politruci reuşesc să ducă Vrancea în topul judeţelor, ca număr de infectări/zi şi nu iei nici un fel de măsuri, atunci vorbim deja despre cinism!

Politrucii de la PNL mă vor acuza că folosesc un limbaj prea dur, că nu este politically correct să spun lucrurile atât de abrupt! Le spun doar atât – faptele lor şi modul în care tratează sănătatea vrâncenilor nu merită cuvinte ci zăngănit de cătuşe!

Căci, ce altceva merită nişte cetăţeni căţăraţi abuziv şi suspect în funcţii publice şi care sfidează oamenii bolnavi, îşi bat joc de reguli şi de procedurile din administraţie şi, cel mai important, dispreţuiesc şi sabotează eforturile noastre, care chiar vrem să muncim pentru oameni!

Aşa cum am mai spus, în luna martie am alocat peste 5 milioane lei pentru achiziţionarea de echipamente şi aparatură medicală pentru a putea lupta cu pandemia de COVID-19 şi nici până astăzi duduia director de la Spitalul Judeţean de Urgenţă nu a fost în stare să pună în funcţiune aparatul de testare pentru coronavirus! Cum poate fi caracterizat acest lucru dacă nu bătaie de joc criminală?

Mai mult de atât, 10 „incubatoare închise” pentru bebeluşi sunt gata de livrare către Spitalul Judeţean „Sf. Pantelimon” Focşani încă din luna aprilie, iar doamna manager, buimacă fiind, plimbă hârtiile de achiziţie în interiorul spitalului! Pare că face totul cu premeditare!

Tocmai de aceea cer ministrului administraţiei, Ion Ştefan Grindă să îl demită pe fostul său consilier, Gheorghiţă Berbece, iar ministrului sănătăţii să îi demită pe cei responsabili pentru că îşi bat joc de vrânceni – Cătălin Bunghez (Soveja) director la DSP Vrancea şi pe Elena Codruta Neagu (Păuneşti) directorul interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Pantelimon”, Focşani.

Marian Oprişan
Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi