Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – ISU „Gheorghe Pop de Băseşti” Maramureş

INTERVENŢII ÎN WEEK-END

Pompierii militari maramureşeni au intervenit la mai multe situaţii de urgenţă şi pe durata sfârşitului de săptămână. Vineri, 26 iunie, în jurul orei 19.30, pompierii Detaşamentului „Cpt. Marchiş Adrian” Baia Mare au acţionat la un accident rutier, care a avut loc pe strada Valea Roşie din municipiu. Victima, un bărbat, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă. În aceeaşi seară, în jurul orei 21.20, pompierii militari din Baia Mare au intervenit din nou, la un incendiu semnalat pe strada Victor Babeş, din municipiu. Din fericire, a fost vorba doar de o cratiţă uitată pe foc.

Sâmbătă dimineaţa, puţin înainte de ora 01.00, pompierii militari au intervenit pe strada Dimitrie Cantemir din Baia Mare. Şi de această dată a fost vorba doar despre o oală uitată pe foc. În aceeaşi zi, în jurul orei 13.00, două echipaje de stingere şi unul de prim ajutor EPA-SMURD, de la Detaşamentul de Pompieri „Cpt. Marchiş Adrian” Baia Mare, au acţionat la localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la tabloul electric al unui apartament situat într-un bloc de pe bulevardul Decebal, din municipiu. Ca urmare a intervenţiei lor rapide, flăcările au afectat doar tabloul electric şi un covor.

Sâmbătă după-amiază, începând cu ora 18.30, un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Sighetu Marmaţiei a acţionat la evacuarea apei din curţile a patru gospodării din în satul Corneşti. Acestea au fost inundate în urma ploilor abundente.

Duminică, 28 iunie, un echipaj de stingere a intervenit, în jurul orei 17,30, pe strada Păltişului din Baia Mare, la localizarea şi lichidarea unui incendiu la un autoturism. A ars interiorul automobilului, în proporţie de 50 %.

Săptămâna a început cu intervenţia unui echipaj de stingere din cadrul Gărzii nr. 2 de Intervenţie Borşa, la stingerea unui autoturism, pe strada Principală din Moisei. Acesta a ars aproape în totalitate.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi