Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Primăria Municipiului Alba Iulia

În Alba Iulia, pe perioada verii, vor funcţiona 3 grădiniţe: Grădiniţa cu Program Normal nr. 10 în perioada 29.06 – 21.08.2020, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 16 în perioada 29.06 – 24.07.2020 şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 9 în perioada 27.07 – 21.08.2020.

În perioada 27.07 – 21.08.2020 Grădiniţa cu Program Normal nr. 10 va fi deservită de personalul Grădiniţei cu Program Prelungit Dumbrava Minunată. În perioada verii la Grădiniţa Dumbrava Minunată se execută lucrări de reparaţii.

„Problema cu copilul care, vara, are mai mult timp decât tine, e una ce dă bătaie de cap multor familii. E un stres real, care dublează contextul nefericit al riscului despre care vorbesc toţi. Situaţia nu e o joacă de copil, de aceea noi am făcut din cei mici, întotdeauna, o prioritate. Avem un program cursiv şi pentru această vară, cu trei grădiniţe care vor asigura programe educative şi de recreere pe timpul verii, în cele mai sigure condiţii şi maxim de competenţă. Am făcut tot ce putem pentru ca părinţii să stea cât mai puţin îngrijoraţi şi cu mâna pe telefon în timpul serviciului.” – Voicu PAUL, viceprimarul cu atribuţii de primar al Municipiului Alba Iulia.

Pentru funcţionarea în condiţii de siguranţă, respectiv pentru respectarea prevederilor Ordinului Comun 1076/4518/3936/2020 al Ministerului Sănătăţii, Ministerului Educaţiei şi Cercetării şi Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, Primăria Alba Iulia a asigurat 3.000 de măşti de unică folosinţă pentru educatori şi personalul administrativ şi auxiliar, respectiv dezinfectant cu aviz biocid pentru mâini şi suprafeţe. În fiecare grădiniţă se va face triajul epidemiologic de către personalul Serviciului Public de Asistenţă Medicală al Primăriei Alba Iulia.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi