Constanta: O angajata a Universitatii Ovidius, depistata cu COVID-19

thumbs

O angajata a Universitatii Ovidius din Constanta a fost depistata cu COVID-19, iar in unitatea de invatamant este in derulare o ancheta epidemiologica.

Potrivit unui comunicat al Universitatii Ovidius din Constanta, este vorba de o angajata din cadrul Directiei Resurse Umane si Salarizare, revenita recent din concediu, si care a fost testata pozitiv.

O ancheta epidemiologica interna este in derulare la universitatea pentru identificarea contactilor si supravegherea acestora.

„Pana in acest moment, a fost testat intregul personal al DRUS. Totodata, astazi, s-au dezinfectat toate spatiile administrative”, se arata in comunicat.

De asemenea, universitatea anunta mentinerea masurilor de restrictionare a activitatilor cu publicul la sediile institutiei, completarea de catre persoanele angajate a chestionarului epidemiologic la punctul de control-acces in incinta, purtarea obligatorie a mastii in spatiile inchise, termoscanarea si igienizarea mainilor.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.