Critic National
, Coronavirus: Cele 9 judete din tara care nu au mai raportat niciun caz nou de imbolnavire, Critic National, Critic National

Coronavirus: Cele 9 judete din tara care nu au mai raportat niciun caz nou de imbolnavire

Noua judete din Romania nu au mai raportat astazi niciun nou caz de imbolnavire cu coronavirus, dupa cum reiese din datele comunicate la ora 13 de GCS.
Este vorba despre Caras-Severin, Calarasi, Maramures, Mehedinti, Neamt, Satu Mare, Salaj, Tulcea si Valcea.
In mod surprizator, statisticile prezentate de GCS includ si doua judete in care numarul total de imbolnaviri a scazut de la o zi la alta, probabil din cauza unei greseli de raportare. Judetele respective sunt Ialomita si Covasna.
Pana astazi, 24 iunie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 24.826 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 17.391 au fost declarate vindecate si externate.
De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 321 noi cazuri de imbolnavire.
In intervalul 23.06.2020 (10:00) – 24.06.2020 (10:00) au fost inregistrate 16 decese (12 barbati si 4 femei), ale unor pacienti infectati cu noul coronavirus, internati in spitalele din Arges, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Ilfov, Sibiu, Suceava si Vrancea.
Dintre acestea, un deces a fost intregistrat la categoria de varsta 50-59 ani, 3 decese la categoria de varsta 60-69 ani, 8 decese la categoria de varsta 70-79 ani si 4 decese la o persoana de peste 80 de ani.
In toate cazurile este vorba de pacienti care au prezentat comorbiditati.
Pana astazi, 1.555 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 au decedat.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi