Critic National
, COVID-19: Premierul Italiei promite un plan pentru relansarea economică, Critic National, Critic National

COVID-19: Premierul Italiei promite un plan pentru relansarea economică

Premierul italian Giuseppe Conte a promis luni un „proiect clar pentru viitorul ţării”, în cea de-a doua zi de dezbateri intitulate „Stati Generali” („Stări Generale”) pe tema relansării economice post-coronavirus, prezentând în linii mari acest plan, relatează AFP.

Epidemia de COVID-19 va fi în cele din urmă „un accelerator” al schimbărilor pe care Italia le cunoaşte în domeniile climei, demografiei sau digitalizării, a declarat premierul.

„Nu vom risipi un singur euro”, a afirmat el, în timp ce Comisia Europeană a propus la sfârşitul lunii mai un plan de relansare post-coronavirus de 750 de miliarde de euro, adică 500 de miliarde în subvenţii nerambursabile şi 250 de miliarde de euro în împrumuturi.

Din această sumă, Italia trebuie să beneficieze de 172 miliarde de euro. Pentru acest lucru, ea trebuie să contureze un plan foarte detaliat, care va fi prezentat în septembrie la Bruxelles.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi