Critic National
critic national stiri 24/7

Florin Prunea a desființat un fotbalist de la Dinamo: „Mi-a spus că are salariu mic și că el nu mai joacă aici, apoi a plecat de la echipă. Negoiță habar nu are”

Florin Prunea, fostul manager general de la Dinamo, a sărit la gâtul lui Mihai Popescu în urma eșecului cu FCSB, 0-3, jucător pe care-l acuză că nu trebuia să mai fie la echipă după un episod incredibil petrecut iarna trecută. După ce Ionuț Negoiță l-a criticat dur pe Mihai Popescu, a venit și rândul lui Florin Prunea să-l distrugă pe fotbalist, despre care a povestit că a plecat de la club înaintea meciului cu FC Botoșani din sezonul regulat. „Eu am rămas stupefiat când am văzut intervenția patronului legată de Popescu. Vă aduceți aminte de ultima etapă cu Botoșani? Înaintea meciului de la Botoșani domnul Popescu a părăsit echipa. A spus că are un salariu foarte mic și că nu mai poate juca la Dinamo. Stăteam cu Dusan Uhrin și nu ne venea să credem. Apoi a început pregătirea de iarnă. Le-am spus lui Dușan și celorlalți că Popescu nu mai are ce căuta la Dinamo. Când am venit la pregătire l-am găsit acolo pe domnul Popescu. L-am întrebat pe Bălănescu ce caută băiatul ăsta aici. Negoiță n-a condus niciodată Dinamo, alții conduc clubul ăsta. Eu am spus clar că băiatul ăsta nu mai are ce căuta la Dinamo, că aveam nevoie de el la Botoșani. Acum îl văd pe patronul echipei că vorbește de Popescu. Domnule Negoiță, când ți-am spus că Popescu nu are ce căuta la Dinamo… Cum să vină la pregătire și să ne râdă în nas? Ce spun colegii lui? Negoiță n-a știut niciodată ce are în curtea lui. I-am spus să aibă grijă la transferuri, la comisioane. Uitați-vă acum ce comisioane s-au dat și o singură persoană a negociat cu impresarii: Bălănescu! E un singur impresar cu care se vorbește. Eu am mai trăit asta și la Cluj…”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport. „Greva jucătorilor n-a fost făcută pentru salarii, ci pentru că au fost trecuți în șomaj tehnic și Bălănescu își ia salariul întreg. Popescu nu mai avea ce căuta în vestiarul lui Dinamo. I-am spus mereu lui Negoiță să (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi