Critic National
, Fostul premier francez Francois Fillon si sotia sa, condamnati in cazul unor angajari fictive, Critic National, Critic National

Fostul premier francez Francois Fillon si sotia sa, condamnati in cazul unor angajari fictive

Fostul premier francez Francois Fillon si sotia sa Penelope au fost gasiti vinovati de o instanta judiciara de la Paris in investigatia privind angajari fictive, informeaza cotidianul Le Figaro.

Francois Fillon a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, dintre care trei cu suspendare, iar Penelope Fillon a primit trei ani de inchisoare cu suspendare.

Scandalul politic a izbucnit in campania electorala din anul 2017. Publicatia Le Canard Enchaine a dezvaluit informatii despre angajari fictive facute de Penelope Fillon in calitatea de asistent parlamentar in perioadele 1988-1990 si 2013. In plus, potrivit dezvaluirilor, doi copii ai cuplului ar fi fost angajati in 2005 si 2007 ca asistenti parlamentari, cand Francois Fillon era senator.

Francois Fillon, candidatul formatiunii Republicanii (LR, centru-dreapta), s-a clasat pe locul al treilea in scrutinul prezidential desfasurat in Franta in 2017, castigat de Emmanuel Macron.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi