Critic National
, Imagini de groază într-un spital din țară: mizerie, mucegai și pisici, Critic National, Critic National

Imagini de groază într-un spital din țară: mizerie, mucegai și pisici

Imagini revoltătoare surprinse într-un spital din județul Mureș. Subsolul instituției pare a fi desprins dintr-un film de groază: este mizerie și stau acolo zeci de pisici, în plus se simte și un miros puternic de mucegai. În acest spațiu sunt amenajate și vestiarele personalului medical. 

Emanuel Ungureanu, deputat USR, a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip din vestiarele Spitalului Clinic de Urgenta Mures, unde se schimba personalul medical inainte de a merge la pacienti. In filmare se pot observa pisici, despre care Emanuel Ungureanu sustine ca sunt tinute pe post de „bariera naturala impotriva sobolanilor”.

Postarea integrala a deputatului USR:

„ATENTIE!

IMAGINI si SUNETE de GROAZA la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Mures!

Acestea sunt imaginile filmate de mine acum cateva zile in locul unde sunt amenajate vestiarele personalului medico-sanitar din Spitalul Judetean de Urgenta Mures!

Subsolul acestui spital pare desprins dintr-un film de groaza.

Cand ajungi in acest loc insalubru, te izbeste un miros puternic de mucegai si te socheaza cele peste 30 de pisici care sunt intretinute acolo pentru a exista o bariera naturala impotriva sobolanilor care misuna in spatiile unde se schimba: asistente, rezidenti, infirmiere, brancardieri.

Priviti imaginile cu naturaletea miscarilor cu care isi schimba hainele un medic care merge pe sectie in aceasta cocina.

Va dati seama?

De aici, o parte din personalul medico-sanitar din spital urca langa patul bolnavilor.

Incredibil!

Intre timp, managerul Puiac cauta vinovatii care mi-au permis sa intru in subsol si asistenta care mi-a trimis imaginile terifiante din Blocul Operator al sectiei de Ortopedie Traumatologie”, a scris Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi