Critic National
critic national stiri 24/7

Mircea Rednic rămâne încrezător că poate salva Iașiul de la retrogradare. „Ar fi un gest de lașitate să plec. Chiar mă gândesc să îmi prelungesc contractul la Iași”

Antrenorul Mircea Rednic este optimist că o poate salva pe Poli Iași de la retrogradare. Deși echipa traversează un moment critic, fiind pe ultimul loc în Liga I după trei eșecuri consecutive și este ca și eliminată din Cupă, tehnicianul este încrezător că în partida de sâmbătă, cu Chindia va vedea o altă reacție a echipei. Mircea Rednic are încredere că o salvează pe Poli Iași „Chiar acum am avut o ședință care cred că e constructivă cu băieții. Mi-a plăcut că au cerut ca ei să rămână să discute și a durat cam mult ședința lor. Sper ca ei să înțeleagă că doar împreună putem să ieșim din această perioadă dificilă. Eu am încredere în ei, au făcut meciuri bune și trebuie și ei înțeleși că în momentul în care am venit eu la Iași, după o lună și jumătate au fost patru meciuri în care nu am câștigat, dar după care echipa a devenit mult mai puternică, mai omogenă și au venit și rezultatele. Apoi iar a venit o pauză de două luni, apoi iar am luat-o de la capăt. Noi am respectat în totalitate toate regulile impuse și normal că echipa suferă din punctul acesta de vedere, și al pregătirii fizice, și al omogenității. Dar sunt convins că băieții vor avea o reacție pozitivă în meciul cu Chindia. S-a și rezolvat o parte din problemele financiare, sunt promisiuni că și săptămâna viitoare vor mai primi jumătate din salariu. Cred că din punctul acesta de vedere nu trebuie decât să se concentreze pe meci și să câștige acest joc”, a declarat Mircea Rednic pentru site-ul clubului. Întrebat dacă ia în calcul varianta demisiei în cazul în care echipa nu câștigă la Ploiești, cu Chindia, Rednic a declarat că vrea să-și ducă angajamentul până la capăt, ba chiar intenționează să-și prelungească contractul pe încă un an. „Nici vorbă de așa ceva. Ar fi un gest de lașitate din partea mea. Am venit la Iași cu sufletul deschis să ajut, m-am implicat și sentimental, și financiar la această echipă (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi