Mirel Rădoi regretă plecarea lui Helmut Duckadam de la FCSB, dar îl „înțeapă” pe fostul portar: „I-am zis să vină la antrenamente, a venit o dată și nu l-am mai văzut apoi”

Helmut Duckadam a uimit pe toată lumea, zilele trecute, când și-a dat demisia de la FCSB, după zece ani în care a ocupat postul de președinte onorific al formației roș-albastre. Mirel Rădoi, actual selecționer al naționalei și fost antrenor la FCSB, regretă plecarea lui Duckadam de la clubul bucureștean, însă îl și „înțeapă” pe fostul portar legendar al Stelei. Mirel Rădoi (39 de ani) a antrenat-o pe FCSB timp de cinci luni, în perioada iunie – noiembrie 2015. Mirel Rădoi îl „înțeapă” pe Helmut Duckadam Actualul selecționer al naționalei României susține că l-a chemat pe Helmut Duckadam la antrenamente, în perioada în care a pregătit-o pe FCSB, însă acesta ar fi venit doar la o singură sesiune de antrenamente. „Ca imagine, nu mai e un avantaj pentru FCSB că Duckadam nu mai e acolo, dar nu vreau să-mi dau cu părerea ce s-a întâmplat acolo. E o legendă Duckadam. Eu l-am prins în ipostaza de președinte când am venit antrenor. Eu am avut o discuție cu el și i-am spus că aș vrea să fie prezent la antrenamente. Se vorbea de regula jucătorilor U21 și voiam să vină să discute cu Cojocaru la antrenamente, să-i spună cum se simțea el în 1986. I-am zis să vină să vorbească și cu Niță. A venit la un antrenament, apoi n-a mai venit. A mai venit o dată când a dat un interviu în care se făcea o legătură între CSA și FCSB. Dacă se aștepta să-l chem la fiecare meci, n-am făcut-o, dar i-am zis că e binevenit oricând. N-a fost cu noi în cantonament la Săcele și în Austria. Dacă m-aș fi gândit la acest lucru și era de bun augur, îmi cer scuze că n-am făcut-o”, a declarat Mirel Rădoi la Digi Sport. Un liceu sportiv va purta numele lui Helmut Duckadam Helmut Duckadam (61 de ani) și-a dat acceptul ca Liceul Sportiv din Clinceni să-i poarte numele! Marele anunț a fost făcut chiar de primarul micuței localități, Adrian Budeanu. Noua denumire oficială a Liceului Sportiv din (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.