Critic National
critic national stiri 24/7

Momente tulburătoare la stadionul din Copou, transformat în altar. Suporterii i-au adus un ultim omagiu lui Ionuț Popa: „Nea Popică, drum lin spre cer. Rămâi al Iașiului simbol etern”

Stadionul din Copou a devenit joi loc de pelerinaj. La intrarea în arenă dinspre Bulevardul Copou oficialii clubului au afișat un tablou cu chipul antrenorului Ionuț Popa, iar suporterii ieșeni au venit într-un număr mare să-și ia rămas bun de la antrenorul care s-a stins în cursul dimineții pe un pat de spital din Arad. Copii, tineri, vârstnici, iubitori de fotbal sau nu, ieșenii au trecut pe la altarul de la stadion să aprindă o candelă în memoria lui nea Popică. Unii au vărsat o lacrimă pentru tehnicianul atât de iubit în Copou, alții au sărutat fotografia lui Popică, iar cu toții au depănat amintiri cu Ionuț Popa. Și-au amintit de victoriile memorabile cu Steaua, Dinamo, CFR Cluj sau Vaslui, de conferințele și declarațiile spumoase ale antrenorului, de modul cum știa să țină vestiarul unit și de abilitatea de a avea o vorbă bună pentru fiecare, la momentul potrivit. Și de cât de mult a iubit Iașiul. Toate acestea l-au făcut pe Ionuț Popa atât de îndrăgit în Copou și i-au făcut pe suporteri să-l iubească necondiționat. Suporterii au afișat și un banner la stadion pe care au scris „Nea Popică, drum lin spre cer / Rămâi al Iașiului simbol etern”, aprinzând și torțe. Nu au lipsit de la ”întâlnirea” cu Ionuț Popa fostul primar Gheorghe Nichita, care a spus că a venit pentru ”a face un tur de stadion cu Popică, bunul meu prieten”, consilierul local Mihai Liviu Gavril, cel care l-a propus recent pe Ionuț Popa pentru titlul de cetățean de onoare al Iașiului, suporteri, jurnaliști, oameni simpli care l-au iubit pe Popică. O peluză va purta numele lui Ionuț Popa „Din păcate, Profesorul a ales să meargă în altă dinastie. E o veste foarte tristă pentru toți ieșenii. Eu consider totuși că nea Popică nu a plecat și va fi al 12-lea suporter pentru noi de acum încolo. Eu sper ca în viitor conducerea clubului și organele abilitate să dea numele unei (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi