„Nu voi mai activa în fotbal sau în politică!”. Helmut Duckadam a răbufnit după acuzațiile care i-au fost aduse: „Invidia și răutatea m-au făcut să renunț!”

Helmut Duckadam și-a dat demisia de la FCSB și a acceptat să ocupe postul de consilier pe probleme de sport a Președintelui Senatului României, Robert Cazanciuc. Însă acesta s-a răzgândit în ultimul moment, după ce a fost puternic apostrofat, în mediul online, pentru decizia sa. „Eroul de la Sevilla” susține că „invidia și răutatea unora” l-a făcut să iasă definitiv din fotbal și politică. Helmut Duckadam a răbufnit după acuzațiile care i-au fost aduse „Câtă răutate și invidie! Pentru mine, era o onoare și mândrie să fiu consilierul pe probleme de sport a Președintelui Senatului României. Că în acest moment, Președinte interimar este dl. Robert Cazanciuc, căruia doresc să-i mulțumesc și pe această cale pentru propunere, sau era altcineva, din oricare alt partid, pentru mine era totuna. Știam că mandatul meu va fi doar de 5 luni, dar am crezut că, dacă voi veni cu proiecte bune pentru sportul românesc, poate și viitorul președinte al Senatului va apela în continuare la serviciile mele. Din păcate, invidia și răutatea unora, m-au făcut să renunț la această funcție. Voi rămâne în continuare consecvent principiilor mele și nu voi mai activa în fotbal sau politică. Viața merge înainte, să fim sănătoși!”, se arată într-o postare a lui Helmut Duckadam, pe pagina de Facebook.

Laurențiu Reghecampf îl pune la punct pe Helmuth Duckadam, după ce acesta îl făcuse „turnător” Helmuth Duckadam l-a atacat pe Laurențiu Reghecampf, fostul antrenor al FCSB-ului, despre care susține că îl „turna” la Gigi Becali, iar Reghe l-a pus la punct pe fostul portar prin intermediul ProSport. Contactat de ProSport pentru a comenta în legătură cu declarațiile făcute de „Eroul de la Sevilla” despre perioada în care era antrenorul FCSB-ului, Laurențiu Reghecampf l-a taxat pe Helmuth Duckadam și i-a transmis că nu va ajunge niciodată în postura în care se află fostul goalkeeper. (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.