Critic National
, Obama revine in prim-plan. E parte din strategia lui Joe Biden de a-l invinge pe Trump, Critic National, Critic National

Obama revine in prim-plan. E parte din strategia lui Joe Biden de a-l invinge pe Trump

Barcak Obama a aparut din nou pe prima scena dupa ce a participat la campanie virtuala de strangere de fonduri pentru campania lui Joe Biden, principalul oponent al lui Donald Trump la prezidentiale.

Biden a fost vicepresedinte in mandatul lui Barck Obama timp de 8 ani astfel ca cei doi se cunosc foarte bine din perioada petrecuta impreuna la Casa Alba.

Campania a strans 11 milioane de dolari, cea mai mare suma din acest an pentru Joe Biden.

Strategia acestuia este sa se foloseasca de imaginea lui Obama, foarte popular printre votantii democratilor. „Se prezinta ca vicepresedintele Biden din perioada Obama nu ca senatorul Biden, conectandu-se astfel la imaginea fostului presedinte SUA”, a explicat istoricul Julian Zelizer de la Universitatea din Princeton.

„Sunt aici pentru a spune ca nu exista nimeni in care sa am incredere mai mult pentru a vindeca aceasta tara decat Joe Biden”, a spus Obama.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi