Critic National
, „Oh, Ramona!” i-a adus Cristinei Jacob al treilea premiu al publicului la ceremonia Gopo, Critic National, Critic National

„Oh, Ramona!” i-a adus Cristinei Jacob al treilea premiu al publicului la ceremonia Gopo

Pelicula „Oh, Ramona!” i-a adus Cristinei Jacob al treilea premiu al publicului la ceremonia Gopo. Premiul Publicului pentru filmul cu cel mai mare succes de box office a mers in 2020 catre doua filme de comedie. Pelicula „Oh, Ramona!” a fost premiata pentru cifra de 256.115 de spectatori si pentru incasari de 5.016.367 de lei.

Este al treilea premiu care rasplateste publicul adus in salile de cinema de casa de productie Zazu film si de regizorul Cristina Jacob la Gala Gopo, dupa trofeele obtinute pentru „#Selfie”, in 2015, si „#Selfie 69”, in 2017.

Filmul a doborat mai multe recorduri de audienta si de incasari pentru piata romaneasca, fiind primul film romanesc distribuit in 190 de teritorii, a spus la ceremonie actorul Bogdan Iancu, care a ridicat trofeul.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi