Portrait of friends having brunette hair raising arms laughing wearing bikini eyeglasses eyewear sitting outdoors

Piscinele NU se deschid de la 1 iunie, ci doar bazinele de înot pentru sportivi profesioniști

Speranțele că se vor redeschide de la 1 iunie și piscinele  – fie ele acoperite sau deschise – pentru publicul larg nu s-au materializat. Potrivit anunțului făcut joi seara de premierul Ludovic Orban, între măsurile de relaxare de la 1 iunie nu figurează o astfel de decizie. 

Bazinele de înot vor fi accesibile doar sportivilor profesioniști, pentru antrenament sau competiții, dar fără participarea spectatorilor.

„Începând cu data de 1 iunie se permite organizarea și desfășurarea în bazine, acoperite sau aflate în aer liber, a activităților de pregătire fizică a sportivilor profesioniști și a competițiilor sportive, fără participarea spectatorilor, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului şi sportului şi ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 43 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020”, se arată în Hotărârea adoptată joi de Consiliul Național pentru Situații de Urgență.

Citiți și: Te poți infecta cu coronavirus în piscină? Ce spune profesorul Alexandru Rafila

Specialişti: COVID-19 nu se răspândeşte prin apă. Avertismentul lor despre statul la plajă și piscină

Editare web: Luana Păvălucă

sursa: https://www.digi24.ro/stiri/sport/alte-sporturi/piscinele-nu-se-deschid-de-la-1-iunie-ci-doar-bazinele-de-inot-pentru-sportivi-profesionisti-1314721


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top