Serghei Mizil își continuă dezvăluirile din lumea fotbalului! Canistra de vin de la antrenamentul lui Cornel Dinu, ce a răspuns Gică Hagi când a fost invitat la o petrecere și cum a aflat ce înseamnă „la crampoane”

Serghei Mizil este un personaj cunoscut în lumea mondenă a capitalei. Tatăl său a făcut parte din conducerea Partidului Comunist, era un apropiat al Nicolae Ceaușescu și la vremea respectivă se spunea că este „creierul” inițitivelor pe care le avea România. Paul Niculescu-Mizil a avut șase copii, trei adoptați, dar Serghei a spus că cei mici nu au aflat niciodată care sunt cei „naturali”. Serghei Mizil cunoaște mulți dintre fotbaliștii care au adus glorie Românei și știe multe povești despre ei. În discuția pe care a avut pe canalul de „Youtube” al lui Robert Niță a dezvăluit câteva nume de fotbaliști „jucători”, a si citi, „prieteni cu paharul”, dar care rupeau nori la antrenamente sau la meciuri chiar și după o noapte albă. Cornel Dinu este unul din personajele principale din povestirile lui Serghei. „Cu Cornel Dinu eram 24 de ore din 24. Nu mai spun că…. dar lasă că spun, că mă înjur în față cu el, dacă e să… Păi, mergeam cu canistra de vin până la teren și era cel mai bun jucător de pe teren! Să moară mama! Bă, omul era meserie. Eu nu am văzut niciunul să reziste ca el. Să bea și după aceea să intre în teren… Și Dobrin mai bea și după aceea intra pe teren și îi omora pe toți (face semn cu mâna cum îi dribla), dar ăla era talent mare”, a povestit în dialogul de pe „YouTube”. Serghei Mizil, Cornel Dinu, actoria și dulăul Nero Serghei susține că a fost prieten bun cu Cornel Dinu, dar în ultima perioadă s-au tot contrat. „Dinu a zis de mine că sunt «rebut genetic» (râde), dar când stau la masă cu el nu zice nimic. Eram într-o cafenea și mă lăuda că sunt mare actor, mă umfla pe acolo… M-am dus la toaletă și m-am oprit după colț și îl aud cum zice. «Dă-l, mă, dracu, ăsta ce a jucat? Nu a jucat nici pe generic (râde în hohote)». Pe mine mă pufnește râsul. M-a ars o dată. Eram cu mai mulți, beam ceva și mă sună Cornel Dinu. Și îmi zice să nu mai beau, (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.