Critic National
critic national stiri 24/7

SuperLive Show vișiniu! Urmărește de la ora 19:00 o emisiune dedicată aniversării Rapidului! Vino online pe canalele Superbet de Facebook și Youtube!

SuperLive Show-ul din această săptămână este unul special și din acest motiv a fost mutat joi, 25 iunie, începând cu ora 19:00. Asta pentru că, pe lângă subiectele pe care te-ai obișnuit să le vezi analizate la moleculă, avem și un sărbătorit printre noi! Și nu e vorba de oricine, ci de însuși Rapidul din Giulești, care pe 25 iunie 2020 împlinește 97 de ani de existență! Deschide cont online și fructifică la pariuri informațiile pe care ți le vom oferi pe tavă în SuperLive Show-ul de joi, 25 iunie! de Gigi Stancu, Superbet Realizatorii emisiunii și gazdele voastre de azi vor fi jurnaliștii Lucian Lipovan și Dan Filoti, care vor închina un pahar cu informații despre tot ce a însemnat, înseamnă și va însemna Rapid în fotbalul românesc. Evident, în direct cu noi va fi Daniel Pancu, brand ambasadorul Superbet, care ne va spune lucruri neștiute despre experiențele sale în Giulești și care ne va demonstra cât de bine cunoaște istoria acestui club. Apoi, în această ediție a SuperLive Show, se va diseca oferta de pariuri speciale de tip antepost pentru Rapid și pentru celelalte echipe angrenate în lupta pentru promovarea în primul eșalon. Duelurile din play-off-ul ligii secunde vor începe pe 4 iulie și toată lumea abia așteaptă să vadă echipele cu tradiție înapoi pe prima scenă a fotbalului nostru. Urmărește SuperLive Show-ul de joi, 25 iunie, și află lucruri de povestit nepoților din istoria Rapidului, unul dintre cele mai vechi cluburi de fotbal din România! Iar pentru voi, fanii noștri, am pregătit surprize dintre cele mai plăcute, constând în Vouchere Emag, totul pentru a marca acest moment aniversar! Trebuie doar să urmăriți live emisiunea, să fiți activi și să ghiciți cine va câștiga concursul de întrebări despre istoria Rapidului, dintre Daniel Pancu și jurnalistul Dan Filoti. Postați răspunsurile voastre la concursul de pe pagina de (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi